Nem struccpolitika az, ha köztünk élő csoportoknak (például a melegeknek) nem ismerjük el azt a jogot, amit mások kapnak?
Nincsenek többen mint régen, mindig is köztünk éltek. Azzal, ha nem ismerjük el pl a házasság jogát nekik, vagy azzal, hogy a társadalom elítéli őket, ne "melegkedjenek"* látható helyen, azzal igazából csak a saját szemünket kendőzzük el, nem? Hiszen itt voltak, itt vannak, itt lesznek, a kérdés csak annyi, hogy hajlandóak vagyunk ezt tudomásul venni, vagy elkendőzzük a valóságot.
*"melegkedés" alatt azt értem, mikor pl pár éve feljelentés történt, mert két férfi csókolózott egy fürdőben, míg ugyanez hetero pároknak el van nézve.. De már akkor is kapják a lesúlytó pillantásokat, ha kéz a kézben járnak az utcán
A homoszexualitás betegség, a globális felmelegedés csalás, az evolúció hazugság, a holdraszállást megrendezték, a föld lapos, a jeti él!!!!!!!!!
Most már azt hiszem minden volt itt.
"Franc tudja. Sok az aberrált, látod, .uzi is sok van."
Nem látom, h sokan lennének. De lehet, h csak azért, mert veled ellentétben, én nem rajtuk pörgök állandóan.
"A globális felmelegedés meglehetősen elvan túlozva.
Én akkor sem fogom lekapcsolni a légkondit vagy letenni az autót.Ugyanis jobbá teszik az életemet."
Érdekes,nekem nem lesz gyerekem,mégis jobban érdekel a globális felmelegedés,mint azokat,akik gyereket hoznak erre a világra.
Mondom,az a baj veled,hogy nem tudod felfogni,hogy a világ nem körülötted forog.
Bezzeg,ha 2 nő leállni szexelni az út közepén,azt hamarabb engedélyeznéd,mert neked az tetszik.
Szánalmas egy érvelés,hogy ami nekem nem tetszik,azt másoknak se lehessen.Tipikus,egoista,tudatlan emberre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!