Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem struccpolitika az, ha...

Nem struccpolitika az, ha köztünk élő csoportoknak (például a melegeknek) nem ismerjük el azt a jogot, amit mások kapnak?

Figyelt kérdés

Nincsenek többen mint régen, mindig is köztünk éltek. Azzal, ha nem ismerjük el pl a házasság jogát nekik, vagy azzal, hogy a társadalom elítéli őket, ne "melegkedjenek"* látható helyen, azzal igazából csak a saját szemünket kendőzzük el, nem? Hiszen itt voltak, itt vannak, itt lesznek, a kérdés csak annyi, hogy hajlandóak vagyunk ezt tudomásul venni, vagy elkendőzzük a valóságot.

*"melegkedés" alatt azt értem, mikor pl pár éve feljelentés történt, mert két férfi csókolózott egy fürdőben, míg ugyanez hetero pároknak el van nézve.. De már akkor is kapják a lesúlytó pillantásokat, ha kéz a kézben járnak az utcán

2017. ápr. 1. 16:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

A homoszexualitás betegség, a globális felmelegedés csalás, az evolúció hazugság, a holdraszállást megrendezték, a föld lapos, a jeti él!!!!!!!!!

Most már azt hiszem minden volt itt.

2017. ápr. 1. 18:40
 22/26 anonim ***** válasza:
71%

"Franc tudja. Sok az aberrált, látod, .uzi is sok van."

Nem látom, h sokan lennének. De lehet, h csak azért, mert veled ellentétben, én nem rajtuk pörgök állandóan.

2017. ápr. 1. 18:46
 23/26 anonim ***** válasza:
53%

"A globális felmelegedés meglehetősen elvan túlozva.

Én akkor sem fogom lekapcsolni a légkondit vagy letenni az autót.Ugyanis jobbá teszik az életemet."

Érdekes,nekem nem lesz gyerekem,mégis jobban érdekel a globális felmelegedés,mint azokat,akik gyereket hoznak erre a világra.

2017. ápr. 1. 19:02
 24/26 anonim ***** válasza:
17%
Ha százszor kérdezitek akkor sincs szükség melegházasságra. És ha heterók csókolóznak az utcán azt nem tartom gusztustalannak még ha nem is ott kellene intézni. Ellenben ha melegek teszik ezt az gusztustalan egészen egyszerűen azért mert természetellenes. Intézzék otthon , ha együtt élnek a kutyát nem érdekli. Éljenek , de megértem azokat is akik reggel nem arra kiváncsiak mikor az ablakot kinyitják hogy a szomszéd férfi pár kézen fogva sétálgat az udvaron.
2017. ápr. 1. 19:25
 25/26 anonim ***** válasza:
Természetre hivatkozás nem érv, főleg hogy igencsak jelen van ott is a homoszexualitás.
2017. ápr. 1. 21:44
 26/26 anonim ***** válasza:

Mondom,az a baj veled,hogy nem tudod felfogni,hogy a világ nem körülötted forog.

Bezzeg,ha 2 nő leállni szexelni az út közepén,azt hamarabb engedélyeznéd,mert neked az tetszik.

Szánalmas egy érvelés,hogy ami nekem nem tetszik,azt másoknak se lehessen.Tipikus,egoista,tudatlan emberre vall.

2017. ápr. 2. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!