Mi lesz velünk Magyarok?
"viszont gyorsan szaporodik egy primitív népcsoport..."
Gondolom egy népre gondolunk...ők lesznek már többen, övék lesz az ország. Már most több jár nekik, mint nekünk, nem még, ha többen is lesznek. ,,de remélem nem így lesz, csak tenni kéne érte.
Nagyon jól megfogalmaztad. Ez a dolog már az én fejemben is sokszor előjött. siránkozással nem megyünk semmire. Sajnos a sorsunk attól függ , h össze tudunk e fogni, és közös ügyekben határozottan kitartani az elképzelések mellett. Az a baj, h a politikusok teljesen tönkretették az országot, meg a buta emberekre se számithatunk.
Abban látnám a javulást, ha a sok politikus , és hazaárulók, csalók börtönbe mennének, lenne születés szabályozás, az emberek rá lennének kényszeritve a munkához való helyes hozzááálláshoz, itt most a lusta nemtörődöm emberekre értem, meg a normális gyereknevelésre. Szinte az egész ország nincs tisztába azzal, h milyen értékeink vannak. Na persze a zsidók tudják helyettünk is, nem véletlen akarnak ide jönni mindent felvásárolni, mostmár értem miért akarnak az EU-hoz tartozni. Meg a médiát is nagyon meg kellene változtatni!Elég volt az agymosásból! Elég puhap*csüek a magyarok, h hagyják, h az országukat szétszedjék, őket meg rabszolgasorba döntsék.
Szóval, panaszkodás helyett észhez kéne térni. És cselekedni!
"Nem tudom, én is tartok a Jobbik térnyerésétől, és akkor nekünk végleg kampec."
féljél b+
http://www.youtube.com/watch?v=qaieJK4D_DY
RESZKESS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!