Hova dugnátok az értékeiteket, ha hosszabb időre elmentek otthonról?
Figyelt kérdés
Külföldre kell utaznom és a házam üresen áll majd egy hónapig. Van kp.-m meg kisebb vagyontárgyaim amik értékesek. Én arra gondoltam, hogy elásom őket az udvarban. Be tudom őket úgy csomagolni, hogy ne kapjon levegőt illetve vizet. Ez mennyire lenne biztonságos? Illetve az ismerősömnél lesz a TV ami még értékesebb.2017. márc. 13. 12:51
11/14 anonim válasza:
rakd a párnád alá a legértékesebb cuccaidat azt cső :D :D
12/14 Koplárovics Béci válasza:
Nem tudom mikre gondolsz. De pl ékszerekre és hasonlókra bérelhetsz széfet, szerintem bármelyik bankban elérhető, párezer forintért.
13/14 anonim válasza:
Fagyasztóba, virágcserépbe (kaspó és plasztik közé), matracba, szekrényben kabátba varrni, spájzban ételtartó dobozba, kenyeres dobozba, macska alomba, asztal aljára ragasztani, értéktelenebb dísztárgy belsejébe.
És elosztva természetesen, nem az összes tárgyat egy helyre.
14/14 szenes43 válasza:
Vittem magammal mivel csak arany-erem volt. Nem is lopták el,máig megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!