Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lett nagy hír, hogy a...

Miért lett nagy hír, hogy a magyarok nem akarnak itt olimpiát?

Figyelt kérdés

Először azt hittem, csak Mo.-on belül terjesztették el a híreket az ezzel kapcsolatos témákkal. Nemrég tudtam meg, hogy két angol nyelvű híroldalon is írtak róla -elsősorban az aláírásgyűjtésről. Olyat is olvastam, hogy 1 hete mutogatják azokat a képeket, mi lett Rióval az olimpia után.

Másfél hónapja Róma meggondolta magát, hogy nem akar olimpiát. Ezt nem verték nagydobra. Nem hallottam, hogy korábban voltak tiltakozások, tüntetések, hogy ne legyen olimpia Rómában...

Nemrég olvastam, hogy Thomas Bach beleszólt a dolgainkba és emiatt sokan berágtak.

2017. febr. 19. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Megnevezem: az ÖSSZES. ;)

A kormánynak meg semmi köze a száraz tényekhez, kedves libretard. :)

2017. febr. 21. 11:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az összes? Figyelj már 11-es, te egyáltalán utána olvastál a dolgoknak? Ténylegesen sikeresnek egyedül a Los Angelesben tartott 1984-es Olimpia nevezhető.

[link]

Bevételt nem termelő, de egyéb okok miatt sikeresnek nevezhető Olimpia meg csak a Barcelonaban 1992-es Nyári és 2002-ben rendezett Téli Olimpia volt Salt Lake Cityben. Az oldal alján láthatod, hogy mennyi, hol és mikor volt Újkori Olimpia.

[link]

2017. febr. 21. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!