Egy év közmunka után is jár munkanélküli ellátás?
Köszönöm a válaszokat!
Én a szüleimmel élek, az nem befolyásolja, hogy mire vagyok jogosult? 33 éves vagyok és külön háztartásnak számítok azt tudom, jövedelmem nincs - most a közmunka -, gyógyszert is kell szednem.
Így is jár szerintetek?
Arra, hogy rendszeresen gyógyszereket kell szedned, megint csak igényelhetsz külön támogatást, viszont mindenképp meg kell lennie a rászorultságnak. Vagy sikerül a jövedelmed X összeg alá tornásznod és minden jár, vagy nem és akkor semmi. Összeget szándékosan nem írok, mert ez is évente változik és nemtom épp mennyi, utána kéne nézned. Én azt javaslom, addig be se menj semmit igényelni, míg a jövedelmed papíron nem egyenlő majdnem a nullával, mert addig el fognak hajtani. Utána viszont, minden kapu kinyílik előtted és tádámm, beköszönt a jólét, a terülj terülj asztalkám! :)
Mindent ingyen fogsz kapni. Élelmiszer csomagot, tüzelőt, havi többször vehetsz fel készpénzt, ilyen-olyan jogcímeken, mikor mire van szükséged, adják mindig ingyen.
De mondom, addig be nem menj, mert azzal mindent elrontasz. Mikor bemész már legyél rendkívül alacsony jövedelmű! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!