Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy tudatmódosí...

Elképzelhető, hogy tudatmódosító szereket csempésznek az élelmiszerekbe?

Figyelt kérdés

Ugye az élelmiszerbiztonságot felügyelő hatóságok mind a kormányok keze alá dolgoznak.

Ma elkezdtem dolgozni a számítógépen, egészen jól ment a munka, majd megettem 2 darab műanyagtányéros tejberizst (jól ismert termékek) illetve 1 pálcikás jégkrémet.

Az ételek elfogyasztása után olyan érzésem volt, mintha fejbe ütöttek volna. Hiába próbáltam a munkámra koncentrálni, a gondolkodásom összeomlott, most is alig tudom megfogalmazni amit le akarok írni.

Az ételek elfogyasztása előtt nem éreztem ilyen problémát.

Biztosan sokan ki fognak nevetni, de én úgy érzem valami nem stimmel ezekkel az ipari élelmiszerekkel.

2017. jan. 17. 07:49
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Én nem tudom ez a birka-bizalom is durva amit itt a köznép képvisel, egyedül egy ember írt arról, hogy mennyire selejtek a balkáni élelmiszerek. A többiek kizártnak tartják, hogy bármi baj lenne a szent kajájukkal.
2017. jan. 18. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!