Veszélybe került e a világvége, most higy Trump lett az elnök?
Előbb próbálj rendet rakni abban a nyak fölötti részben. Sok problémádat megoldja. Segítek.
Trump keménykezű ott, ahol tud. Ilyen a természete. De lássuk be, ő nem szupermen, nem tud mindenütt erős lenni. Vörös Hadsereg sincs. Megszűnt 1990-ben.
Mint említettem, Trump sok mindent akarhat, az oroszoknak is nekimehetne, ha hagynák neki. De bölcsebb honfitársai nem hagyják, mert ők tudják, hogy abba belehalnak (szerintem Trump is tudja). Másfelől nem ad ő senkinek semmit, legfeljebb e szeretőjének egy nyakláncot. 1945-ben sem az amcsik adtak minket (és másokat) az oroszoknak, hanem pusztán tudomásul vették a valóságot.
Mi valóban veszélyben vagyunk, belső féreg rág. Már alig van belőlünk valami. A külső nagyágyukat nem érdekeljük, mert nincs mit enni rólunk. 1990-ben még volt valami, jöttek is felvásárolni bennünket. Most mi nem kellünk se az oroszoknak, se a Nyugatnak, egyik helyen se vagyunk elég jók. Az más kérdés, ha kidobjuk értékeinket, pláne felkínáljuk, azért lehajolnak, felveszik, elfogadják.
Nem fogsz te háborúba menni, ha nem akarsz. Persze mehetnél, van elég a világban, de ha itt háború lesz, az nem tart soká. Ahogy az életed se, mindegy, hol vagy. De ne aggódj, a hőzöngés még nem verekedés. Nagy csoportokban mindig akadnak józanok, akik lehűtik a forrófejűeket. Vagy elveszik a veszélyes játékszereiket. Te ezektől azért félsz, mert nem érted. Én azért nem félek, mert úgy vélem, értem. Ennyi.
1. Magyarország és Kelet-Közép-Európa egésze NATO-tag. Egy dologban biztos lehetsz: Oroszország nem fog háborúzni a NATO-val (aminek az USA is tagja).
2. Trump és Putyin kölcsönösen szimpatizál egymással. Akik között inkább várható összezördülés, az Kína és az USA (hisz Trump Kína-ellenes politikát hirdetett).
Ennyivel szerettem volna kiegészíteni az eddig leírtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!