Veszélybe került e a világvége, most higy Trump lett az elnök?
A kérdésedet nem értem,szerintem nem így akartad megfogalmazni.
Egyébként valószínűleg az lesz,hogy Trump barátságot köt az oroszokkal,Putyin meg elfoglalja Ukrajnát meg amit akar.Gyakorlatilag Oroszország szabad kezet kap,ami minket illet,Orbán Putyint majmolja,úgyhogy egy orosz féle autokráciára számíthatunk,ahol Putyin a főgóré
Uhh,eléggé elírtam.Világvégét akartam írni.Én is ettől félek,hogy majd minket is odaad az oroszoknak.Lerohannak minket,kitör a polgárháború,sok értelmetlen halál.
Vagy ez a nagy oroszbarátság egy esetleges Molotov-Ribbentrop paktum 2.0 lenne?
Na,másodszor is elírtam.Világbéke
De látjátok,ez rossz ómen!Rossz ómen!
Ne is mondd, múlthéten is már 3 világvége volt. Nem tudom, meddig bírom még.
A mértéktelen piálás és a kábszi rossz!
Az oroszok nem fognak szabad kezet kapni, ugyanis a republikánusok gyűlölik az oroszokat. Commies-nak és fascist-nek tartják őket, azok pedig tudjuk, hogy mik.
Trumpnak nincs akkora hatalma, mint az öreg, republikánus fejeseknek együttvéve és a közvetlen munkatársai közül is sokan gyűlölik az oroszokat, így a repik nem fogják kiengedni az USA kezéből a kelet-európai hegemóniájukat, a visszavonulás nem egyezne meg az elveikkel, Trump akármit is beszél. Lényegében, egy kirakatembert fognak belőle csinálni, de ha ellenük megy, akkor meg is szabadulhatnak majd tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!