Ti is örültök, hogy románia nem fog létezni 100-200 év múlva?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 16:12
1/10 anonim válasza:
Miért nem fog létezni? Kedves jós barátom.
2/10 anonim válasza:
Miért érdekel? Gondolod élni fogsz akkor?
3/10 anonim válasza:
ja, 200 év múlva csak 2 ország lesz, Kína és Arábia
4/10 anonim válasza:
Románia még 200 év múlva is biztos,hogy létezni fog,honnan veszed ezt a baromságot?
5/10 anonim válasza:
Ahogy Magyarorszag sem. :p
Attol hogy fogy a nepesseg meg az orszag nem fog eltunni. Max politikai okokbol.
6/10 anonim válasza:
Úgy látom, még tart a téli szünet az iskolákban...
8/10 anonim válasza:
Én nem örülök, mert engem nem érdekel. Én 50-60 éven belül meghalok, talán előbb is, szóval nem érdekel, hogy mi lesz a világgal 200 év múlva. Az jobban érdekel, hogy mi történt 100 évvel ezelőtt a világon. Mindig is szerettem a történelmet. 5-ös voltam történelemből, de, hogy őszinte legyek hidegen hagy az is, ha a Földbe aszteroida csapódik 100 éven belül. Én addigra már úgy is hulla leszek. Amúgy nem vagyok kárörvendő, szóval már csak ezért se örülnék, ha Románia megszűnne létezni.
9/10 anonim válasza:
Hogyne örülnék? A románnál tetübb nép nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!