Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A fajvédők mitől akarják...

A fajvédők mitől akarják megvédeni az európai fehér fajt?

Figyelt kérdés

Az európai fehér faj ahol megjelent a világban csak lopott, rabolt, gyilkolt.

Tényleg meg kell védeni ?

2016. dec. 3. 11:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
29# A kérdező nem fehér etnikumú.
2016. dec. 3. 20:19
 32/40 anonim ***** válasza:

Az ellen nem tüntetni hanem tenni kell.

A technológia már évtizedek óta rendelkezésre áll,csak az átlag ember egyszerűen szarik bele a tőle távoli területek sorsába.

Legyen egy rakás mikroelektronikai kütyüje,aminek az elektronikájában lévő réz és arany előállításához fél hegyeket bányásznak le,legyen még télen is plusz 30 fok a lakásban,természetesen nem korszerűsítjük a szigetelést mert az drága,és legyen 5 évente totál új autó. Így gondolkodik a világ azon része ami már képes félretenni valamennyit,és nem dátumtól dátumig él a pénzéből.

De ez más téma

2016. dec. 3. 20:24
 33/40 A kérdező kommentje:

:D annyi hülyeséget hordtatok össze hogy az hihetetlen.

Szóval a fehér találmányok nélkül én most egy dzsungelben vadásznék meg nyomorognék? Azigen.

Erika lényegtelen a rasszom, de azért neked sikerült rasszista módon megállapítani hogy biztosan nem fehér.

Nem is tudom mit vártam nyugger náci román-írtó

2016. dec. 3. 20:48
 34/40 A kérdező kommentje:
Erikától. Bocs telóról nehéz írogatni, szóval erre a hazugság maszlagra inkább nem reagálok.
2016. dec. 3. 20:50
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

Én láttam egy riportot ezekről a "fajvédőkről".

Hát,olyan "gyönyörű"-ek voltak,hogy az embernek szexelni sem támadna kedvük velük:)

Ezek akarják benépesíteni fehér emberrel a Földet,nevetséges:D

2016. dec. 3. 20:51
 36/40 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező te vagy itt a legnagyobb rasszista. Egy igazi rasszista provokátor troll. Most is mivel történelmi érveid nincsenek megy a személyeskedés.
2016. dec. 3. 21:00
 37/40 A kérdező kommentje:
Amiket itt leírtatok "történelmi tények", azoknak a fele hazugság. Dehát mindenki abban hisz amiben akar...
2016. dec. 3. 21:14
 38/40 anonim ***** válasza:
75%

"Amiket itt leírtatok "történelmi tények", azoknak a fele hazugság."

Ennyi az érved hogy mindenre rámondod hogy hazugság, hazugság? :D

2016. dec. 3. 21:17
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,te pontosan olyan vagy mint a hibbant szíriuszi szittyamagyarok,akik szájízük szerint döntik el mi igaz és mi hazugság a történelemből.

De tudod mit, értelmes ,valóságra nyitott emberként érdekelne mi az igazság.

tudnál linkelni forrást ami rácáfol az eddig leírtakra?

Vagy ha bokros teendőid engedik,szombat fél 10-kor ,akár le is írhatnád miben tévedünk,ahelyett hogy kapunk egy egysoros "Há' ti mind hülyék vagytok" típusú "választ".

2016. dec. 3. 21:27
 40/40 lufi7 válasza:
#29. Azért neked is vannak problémáid.
2016. dec. 4. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!