A fajvédők mitől akarják megvédeni az európai fehér fajt?
Az európai fehér faj ahol megjelent a világban csak lopott, rabolt, gyilkolt.
Tényleg meg kell védeni ?
Az ellen nem tüntetni hanem tenni kell.
A technológia már évtizedek óta rendelkezésre áll,csak az átlag ember egyszerűen szarik bele a tőle távoli területek sorsába.
Legyen egy rakás mikroelektronikai kütyüje,aminek az elektronikájában lévő réz és arany előállításához fél hegyeket bányásznak le,legyen még télen is plusz 30 fok a lakásban,természetesen nem korszerűsítjük a szigetelést mert az drága,és legyen 5 évente totál új autó. Így gondolkodik a világ azon része ami már képes félretenni valamennyit,és nem dátumtól dátumig él a pénzéből.
De ez más téma
:D annyi hülyeséget hordtatok össze hogy az hihetetlen.
Szóval a fehér találmányok nélkül én most egy dzsungelben vadásznék meg nyomorognék? Azigen.
Erika lényegtelen a rasszom, de azért neked sikerült rasszista módon megállapítani hogy biztosan nem fehér.
Nem is tudom mit vártam nyugger náci román-írtó
Én láttam egy riportot ezekről a "fajvédőkről".
Hát,olyan "gyönyörű"-ek voltak,hogy az embernek szexelni sem támadna kedvük velük:)
Ezek akarják benépesíteni fehér emberrel a Földet,nevetséges:D
"Amiket itt leírtatok "történelmi tények", azoknak a fele hazugság."
Ennyi az érved hogy mindenre rámondod hogy hazugság, hazugság? :D
Kérdező,te pontosan olyan vagy mint a hibbant szíriuszi szittyamagyarok,akik szájízük szerint döntik el mi igaz és mi hazugság a történelemből.
De tudod mit, értelmes ,valóságra nyitott emberként érdekelne mi az igazság.
tudnál linkelni forrást ami rácáfol az eddig leírtakra?
Vagy ha bokros teendőid engedik,szombat fél 10-kor ,akár le is írhatnád miben tévedünk,ahelyett hogy kapunk egy egysoros "Há' ti mind hülyék vagytok" típusú "választ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!