Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy míg a 8...

Hogy lehet az, hogy míg a 8 milliós Izrael képes magát megvédeni 450 millió arabbal szemben, addig az 500 milliós lakosú EU nem bír el 1 millió arabbal?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 08:59
 1/10 HengerR ***** válasza:
67%
Izraelben meg merik húzni a ravaszt...
2016. júl. 5. 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Mert Izrael meg akarja védeni magát (sőt, nem is csak védekezik), az EU vezetői viszont támogatják a megszállást.
2016. júl. 5. 09:23
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Mert ami Izraelben történik azon senki nem háborog fel. Mert ők megtehetik, hogy kivégezzenek, megöljenek egy csomó sokszor ártatlan embereket. Arról nem is beszélve, hogy Amerika háttérben támogatja őt.
2016. júl. 5. 09:40
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Egyreszt nincs 450 millio arab, a torokok, iraniak nem arabok, masreszt nem minden arab orszag Izrael ellenes. Szaud Arabia peldaul jo viszonyt apol Izraellel, raadasul mindketten nagyon szoros amerikai szovetsegesek.
2016. júl. 5. 10:05
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Ez szerintem is érdekes. Itt csak hisztizik mindenki, hogy juj, hogy a lakosság 0,2%-ának megfelelő bevándorlás van folyamatban, tele a gatya. A legjobban azok hisztiznek, és ujjonganak a propagandának, akik még csak TV-ben láttak arabot. De hát ez kell a népnek.
2016. júl. 5. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
ööö... lemaradtam valamiről? Minden arab ország háborút üzent volna Izraelnek, az EU-t pedig megtámadta egy egymillió fős hadsereg?
2016. júl. 5. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
5# Pont forditva, azok az arab maniasok akik eletukbe nem lattak egyet sem, es csak a balliberalis mediaban tajekozodnak roluk. En lattam mar muszlimot, es zaklattak is a Nyugatinal regen. Szeged kornyeken egy csomoszor meginterjuztak az ottlakokat es felnek az emberek mert lelegeltek a vetemenyt, gyumolcsoket, es betortek a hazakba. Minden telepulesen ahol van menekult tabor tiltakoznak az emberek hogy zarjak be.
2016. júl. 5. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

Te egy kicsit tévedsz.

először is nem 8 millió, hanem 8+303 millió, hogy a többit ne számítsam. Másodszor pedig, A 450 milliónak tizedannyi fegyvere hatalma sincs, mint a szemben állóknak.

És ez csak az egyik nagy tévedésed. A másik az, hogy az 500 milliónak "el kellene bírnia". Nem tudom neked elmagyarázni, hogy mi ebben a tévedés. Túl soká tartana, és ez a hely se alkalmas rá.

2016. júl. 5. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem egyszerűen azért,mert megalakulása óta,a létéért küzd.Volt idejük hozzászokni.Például,nem hiszem,hogy európai emberek képesek lennének sokáig úgy élni,hogy bármelyik napon lehet merénylet,öngyilkos merénylet a piacon,vagy bárhol máshol.Persze,egy kis ízelítőt sajnos már Európa is kapo ebből,de azért ez messze nem ugyanaz.
2016. júl. 5. 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Úgy, hogy a világ azon irányítói, akik a fehér embert elkeveredésre utasítják, hazájukban soviniszták, rasszisták.
2016. júl. 6. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!