Hogy lehet az, hogy míg a 8 milliós Izrael képes magát megvédeni 450 millió arabbal szemben, addig az 500 milliós lakosú EU nem bír el 1 millió arabbal?
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 08:59
1/10 HengerR válasza:
Izraelben meg merik húzni a ravaszt...
2/10 anonim válasza:
Mert Izrael meg akarja védeni magát (sőt, nem is csak védekezik), az EU vezetői viszont támogatják a megszállást.
3/10 anonim válasza:
Mert ami Izraelben történik azon senki nem háborog fel. Mert ők megtehetik, hogy kivégezzenek, megöljenek egy csomó sokszor ártatlan embereket. Arról nem is beszélve, hogy Amerika háttérben támogatja őt.
4/10 anonim válasza:
Egyreszt nincs 450 millio arab, a torokok, iraniak nem arabok, masreszt nem minden arab orszag Izrael ellenes. Szaud Arabia peldaul jo viszonyt apol Izraellel, raadasul mindketten nagyon szoros amerikai szovetsegesek.
5/10 anonim válasza:
Ez szerintem is érdekes. Itt csak hisztizik mindenki, hogy juj, hogy a lakosság 0,2%-ának megfelelő bevándorlás van folyamatban, tele a gatya. A legjobban azok hisztiznek, és ujjonganak a propagandának, akik még csak TV-ben láttak arabot. De hát ez kell a népnek.
6/10 anonim válasza:
ööö... lemaradtam valamiről? Minden arab ország háborút üzent volna Izraelnek, az EU-t pedig megtámadta egy egymillió fős hadsereg?
7/10 anonim válasza:
5# Pont forditva, azok az arab maniasok akik eletukbe nem lattak egyet sem, es csak a balliberalis mediaban tajekozodnak roluk. En lattam mar muszlimot, es zaklattak is a Nyugatinal regen. Szeged kornyeken egy csomoszor meginterjuztak az ottlakokat es felnek az emberek mert lelegeltek a vetemenyt, gyumolcsoket, es betortek a hazakba. Minden telepulesen ahol van menekult tabor tiltakoznak az emberek hogy zarjak be.
8/10 anonim válasza:
Te egy kicsit tévedsz.
először is nem 8 millió, hanem 8+303 millió, hogy a többit ne számítsam. Másodszor pedig, A 450 milliónak tizedannyi fegyvere hatalma sincs, mint a szemben állóknak.
És ez csak az egyik nagy tévedésed. A másik az, hogy az 500 milliónak "el kellene bírnia". Nem tudom neked elmagyarázni, hogy mi ebben a tévedés. Túl soká tartana, és ez a hely se alkalmas rá.
9/10 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen azért,mert megalakulása óta,a létéért küzd.Volt idejük hozzászokni.Például,nem hiszem,hogy európai emberek képesek lennének sokáig úgy élni,hogy bármelyik napon lehet merénylet,öngyilkos merénylet a piacon,vagy bárhol máshol.Persze,egy kis ízelítőt sajnos már Európa is kapo ebből,de azért ez messze nem ugyanaz.
10/10 anonim válasza:
Úgy, hogy a világ azon irányítói, akik a fehér embert elkeveredésre utasítják, hazájukban soviniszták, rasszisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!