Anno Bush afganisztáni és iraki háborúján is ugyanúgy felháborodtam, emellett Trumpot nála is veszélyesebbnek találom.
2016. nov. 9. 18:32
2/19 anonim válasza:
Jaaaj, találd csak,semmit sem értesz a politikához. Ha Clinton nyert volna, te már építhetnéd az atombunkeredet,mert háborúzni akart Oroszországgal.
2016. nov. 9. 18:35
3/19 anonim válasza:
2:
Szerintem te is jól tudod, hogy hülyeséget beszélsz. Az orosz-amerikai háborúnak semmiféle realitása nincsen, bárki is lenne az amerikai elnök.
2016. nov. 9. 18:37
4/19 anonim válasza:
Azert mert a liberalisok gondolkodasa olyan hogy: "ha beledoglotok akkor is demokratak es liberalisok lesztek". Az meg hogy ez hany millio ember eletebe kerul nem erdekli oket. Tudod ez az ugynevezett demokracia export.
2016. nov. 9. 18:38
5/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem liberalizmus kérdése
Az embernek lenne egy olyan elvárása, hogy a világ vezető hatalmának feje megfelelő stílusban beszéljen és viselkedjen.
Donald Trump úgy beszél és viselkedik mint egy külvárosi 8 általánost végzett tahó. Egy ilyen emberre a táskámat sem bíznám rá, míg a mosdóba megyek, mert vagy pénzt kérne a megörzésért, vagy a szendvicsemet zabálnál mire visszaérek.
Ha a békés együttélést szorgalmazná (ahogy nem azt teszi), akkor is minősíthetetlen a stílusa. Egy aljaparaszt suttyó.
2016. nov. 9. 18:43
6/19 anonim válasza:
# 4/5 Időpont ma 18:38
Igen, igen. Gondolom a két világháborút is a liberálisok indították...
2016. nov. 9. 18:57
7/19 anonim válasza:
Csak szólok, hogy az iraki háborút republikánus indította.
2016. nov. 9. 18:58
8/19 A kérdező kommentje:
Úgy látszik az amerikaiaknak is elegük lett a liberalizmusból.
2016. nov. 9. 19:03
9/19 anonim válasza:
"Igen, igen. Gondolom a két világháborút is a liberálisok indították..."
Nem, de akkor megegyezhetünk, hoyg nagy különbség nincs a libsik meg a nácik között:D
2016. nov. 9. 19:12
10/19 anonim válasza:
Ebben igazad van - nem szeretem Trumpot, de mindenki azzal riogatott, hogy Trumpra nem szabad atomfegyvert bízni, pedig Clinton sokkal háborúpártibb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!