Vannak olyan földterületek, amiket meg lehet venni szerte Európában, amiket senki sem birtokol és lehet rá országokat alapítani?
Figyelt kérdés
Van valami kis hely a határok mentén, ahova kitűzhetem a zászlómat? :D Ne tévesszen meg, komoly kérdés. De tényleg. Keresek egy ilyet.2016. szept. 14. 13:39
1/8 anonim válasza:
Akkor keress, és ne itt kérdezősködj.
Tanulj jogot és történelmet és nyálazd át az összes eddigi szerződést. Ha találsz vitatott vagy tulajdonos nélkül maradt területet tehetsz kísérletet. Lásd Liberland és Sealand
De azt senkitől ne várd, hogy majd szól neked, hogy a falu határában van néhány km, ami senkié.
2/8 A kérdező kommentje:
Elfoglalom sealandot. xDD
2016. szept. 14. 14:50
3/8 anonim válasza:
A YouTube-on Géczy Gábor fizikusnak vannak fenn előadásai az önellátó életterekre költözésről. A saját tapasztalatom is az amit ő is mondott, hogy 1 hektár területen simán megél egy család úgy hogy senkitől sem függ többé, mint ha saját országa lenne. Valamikor én is éltem otthon a szüleimmel az önellátó gazdaságukban és visszagondolva úgy megtetszett hogy ma diplomásként is meg fogom ismételni.
4/8 A kérdező kommentje:
5, az tök jó, de nekem saját állam kell.
2016. szept. 14. 14:56
5/8 Shai-Hulud válasza:
Senki nem fogja elismerni az államodat. De szabad földterületet sem találsz. Európán belül minden földterület tartozik valamelyik országhoz, és az nem fog lemondani róla a javadra.
6/8 anonim válasza:
#5 Ezt mondták Sealand előtt is. Utána Liberland előtt is. És még Liberland után egy magyar csávó is talált további kb. 1 négyzet km területet ugyan ott a horvát-szerb határon.
Attól hogy te nem tudsz róla és nem is vagy hajlandó utána járni még lehet. Még akkor is ha csak pár száz esetleg pár négyzetméter.
7/8 Shai-Hulud válasza:
OK, próbálkozz. Sok sikert hozzá! :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Jaja, Liberlandot is 1 ember találta 2 határ közt.
2016. szept. 14. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!