Miért nincsenek beruházások mátészalkán? miért nem fejlesztik legalább a fürdőt? Ha álitólag olyan hiresen jó a vize?
hmmm ez mind igaz!!
csak az a nagy baj hogy nekem nincs ""még"" kedvem diszidálni! bár lehet hogy kénytelen leszek --szinte elviselhetelenné vált itt ""itt is""--az élet semmit nem látni csak a sok elnyomott szegény szerncsétlen kissebséget!!--és ami a legrosszabb ebben az egészben hogy erröl csak mi ""politikusaink""--azok is mi vagyunk!-tehetünk!--erre szokták azt mondani hogy a magyarnak a magyar a legnagyobb ellensége,,,,,,szerencse hogy nincs atombombánk, magunkra dobnánk!!---------a sradra visszatérve.:: lenne rá kereslet--rengeteg a pénzes nyugdijas -nyugaton--sött még repülöteret is sikerült épiteni sok töllünk szarabb országban is pl..--usa--igaz azok a " hülyék épitették a sok felhökarcolot--ami nekünk soha nem lessz!!--igy igaz gyönyörű pest!!--egy szép nagy falu!! ahhh mindeggy is mi magyarok maradunk!!--
teljesen igazad van!!!!!!!!!!!!!
de..de...de én még mindig azt mondom nem a cigány a hibás ezért!!!!!!!!!!!!!!!!!
hanem mi!!!!
nem kellett volna hagyni hogy igy a fejünkre nöjenek ""szaporodjanak"""--most már késö ki kell vonulni innen !!!!!!-és majd meglátjuk gazda test nélkül hogy szaporodik,,,,,,, a virus!!-------naa most várok egy liberális fejmosást valakitöl!!---elöször is a helyesirásom rol fog irni -utánna arrol hogy én egy fjgyülölö náci vagyok---- és a cigányok meg nem is rosszak!!!!--a magyarba is van aki megdugja a saját gyerekét!!!--ez igaz csak én mindig mindenben azt mondom hogy a százalékos arányt kell megnézni!!!!!!!!!!!!!!
Miért nincsenek beruházások Mátészalkán?
Miért nem fejlesztik legalább a fürdőt, ha állítólag olyan híresen jó a vize?
Kis KÍVÁNCSI! Miért nem tanultad meg a MAGYAR nyelvtant?
(Legalább fél tucat hiba, másfél sorban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!