Hogyan kaphatok jobbikos sms-t? Mit kell hozzá tennem? Az baj ha én nemvagyok jobbikos tag (hivatalosan, mert 18év alatt vagyok) de apa jobbikos? (eléggé jóhelyen=D
Figyelt kérdés
köszi2010. ápr. 27. 17:17
11/13 Sz1u válasza:
Off:
Öcsém!!! Lényed is (a kérdezőé) sugározza a Jobbik eszmeiségét! Mindegy, hogy mit, csak törni és zúzni! Csak sajnálni lehet Téged! 16 évesen simán lehülyézed a 30 éves nőket (minő élettapasztalat!). Gratula apádnak!
Elárulok valamit (azon túl, hogy én is apa vagyok): ezzel a frusztráltsággal, amivel már most "rendelkezel", soha nem leszel boldog!
Szebb jövőt!
On:
Tényleg szebb jövőt kívánok Neked!
12/13 Veky válasza:
Meg se érdemli az ilyen... közhely...
13/13 anonim válasza:
Szerintem egy a 30 éves nő legközelebb arra válaszoljon amit kérdeztek tőle és ne próbáljon manipulálni egy jó úton haladó fiatalt. Viszont, ha leköpnek nem köphetünk már vissza, mivel ezzel rontjuk a párt megitélését. Apukádat kérd meg, hogy az alapszervezeti elnök rakjon be az adatbázisba, vagy pártolókén csatlakozz az ITbe. Új számom lett utána fogok járni és megírom, Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!