Hogyan kaphatok jobbikos sms-t? Mit kell hozzá tennem? Az baj ha én nemvagyok jobbikos tag (hivatalosan, mert 18év alatt vagyok) de apa jobbikos? (eléggé jóhelyen=D
Lehetnél tag de csak IT-s : )
Én is a Jobbik Ifjusági Tagozatán vagyok. De sms-t nem tudom, hogy hogyan kapsz.
Azért mert valaki 30 éves és nő, nem biztos, hogy hülye. Annyi esze már biztosan van annyi idősen, hogy nem dobálózik a "hülye" kifejezéssel csak úgy. Nem akartam írni, de a reakciód az első hozzászólásra mégis erre ösztökélt.
Sajnos az elsőnek fullra igaza van.
Hallod te kis porbafingo majomszájú.
Milyen alapon hülyézel le egy nőt? főleg egy idősebbet?
anyád helyében olyat odaba.sznék a fal adná a másikat.
amig tisztelet nem tanulsz mit akarsz? anyáddal is így beszélsz? vagy itt ilyen nagy csak a szád? egyenlőre apád meg anyád tart el, tőlük kapod a kaját, mit magyarázol itt olyan embereknek akik tényleg ebben a világban élnek? dolgoznak és adót fizetnek? nehogy már ne lehessen neked leírni, hogy még fiatal vagy ehhez.
Inkább intelligencia és tisztelet sms-ekre fizess elő apafej.
Ja és én is nő vagyok. 28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!