Ti melyik nézettel szimpatizáltok?
fasizmus,kommunizmus,szocializmus,konzervativizmus,liberalizmus,egyéb(pl:populizmus,hungarizmus stb.)?
Esetleg ha van időtök megindokolnátok,hogy nektek miért ez a nézet a legszimpatikusabb?
(Én senkit nem fogok lepontozni,megkérnék minden válaszolót,hogy ti se pontozzátok lefele egymást,mert nem a youtube-on vagyunk)
liberalizmus
kommunizmus, szocializmus hazánkban nem jött be, legalábbis nem fenntartható módon. Az elv szép, hogy mindenki egyenlő, de gyakorlatban ugye voltak egyenlőbbek
fasizmusról felületes a tudásom, és valószínűleg jól ki is fognak oktatni, de elégerőszakosnak tűnik, a tekintélyelvű uralom... nem, nem szimpi
konzervativizmus... 23 vagyok, a mai politika kb nagyapám észjárását követi.. szükség van a konzervatív gondolkodású emberekre, de nem mint jövőt meghatározó, hanem mint múltra emlékeztető erő
Úgyhogy liberalizmus, még ha le is leszek pontozva érte. De nem vadul. A bűnözőknek bűnhödnie kell, de mindenki más megérdemel egy normális életet... (a bűnhődés után a bűnözők is, de ez mindegy:D)
Minden embernek emberi élet jár, nem kell túlspilázni
Alulnézet, ha hölgyekről van szó. :-)
Jaj, de látom, hogy ez politika. Az én nézeteimre eddig még nem találtak ki "izmus"-ra végződő gyűjtőfogalmat. Az életnek milliónyi területe van, és szerintem nem minden terület ítélhető meg egyformán. Nekem legalábbis nem megy. Ha valami szimpatikus, és tetszik, akkor azt elfogadom, ha nem, akkor elutasítom. Van is belőle érdekes helyzet bőven, mert gyakran jártam már úgy, hogy jobb oldalról le "libsi"-ztek, balról pedig le"jobber"oztak. Persze ettől én még jól alszom. :-)
"ismeretlen fogalom volt a politikusbűnözés, a tisztességes ember lehetett a király"
:D::D:D::D:DD:DD:D:D:D:D:D:D:D ROFLMAO
Liberalizmus.
Hogy ez kicsit nacionalista beutesi nemzeti liberalizmus, vagy inkabb baloldali jellegu kozmopolita liberalizmus az igazabol mindegy.
A lenyeg az hogy az allam ne akarjon feleslegesen beleavatkozni az emberek eletebe, es ne akarja helyettuk eldonteni hogy nekik mi a jo.
"k az uj Svedorszaghoz kampanyfilm"
Ez alatt mit értesz?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves 8-as válaszoló.
'merica_thebrave erre gondolt:
https://www.youtube.com/watch?v=5LAwJDA_DB0
Itt írnak róla maygarul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!