Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sok ember miért politizál...

Sok ember miért politizál mikor fogalmuk sincs a dolgokról?

Figyelt kérdés

Miért van az, ha olyan dolgokat vezetnek be amik segitenék az embert, Nem hogy örülnének neki az emberek, nem azt nézik hogy Fejlődünk, változás állt be, a sok hülye szidja, le nézi a kormányt..

Miért véleményeznek, dugják bele az orrukat olyanba amiről halvány gőzük sincs, csak jobb mutogatni meg kritizálni.. Ennyire frusztráltak az emberek, ennyire begyepesedett mentalitásúak?

Nekem az a tapasztalatom, nem csak politikába, bármi másba, ha én segitenék egy embernek, fel se fogja hogy mit csináltam, egyből támadásnak veszi, és még én kérjek tőle elnézést.. Nem használják az emberek a fejüket, nincs agyuk, hogy logikusan végig gondoljanak egy cselekmény sort? Tényleg nem értem,ha segitenének egy emberen, miért veszik azt támadásnak, és késztetést érez hogy ő elkezdjen leszólni, hadakozni, meg kifejezni a nem tetszését.. Aztán meg később még ők szidkozódnak hogy miért ilyen meg olyan rossz az ország

2016. okt. 25. 11:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Online van bérkalkulátor, én is onnan puskáztam. :-)
2016. okt. 25. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez van kérdező, demokrácia van, mindenkinek joga van politizálni.
2016. okt. 25. 14:16
 13/18 A legböszmébb Feri ***** válasza:
Mert Magyarországon MINDENKI ért a focihoz és a politikához.
2016. okt. 25. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:

# 4/13 Időpont ma 12:00

Mármint jó példa arra, amikor valaki úgy politizál, hogy fogalma sincs a dolgokról? :-) Akkor tényleg ideillő.

2016. okt. 25. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, a politikáról valóban nincs fogalmuk, de azt tisztán látják, hogy züllik lefelé az egész ország a posványba, a mélyszegénység iszonyú iramban terjed, és 2 millió keresőképes tart el 8 millió parazita élősködőt. És annak a 2 milliónak nagyon nem tetszik ez a felállás, ezért politizál.

A másik lehetőség az, hogy lelép az országból, és még kevesebben lesznek, akik valamiféle értéket állítanak majd elő. A vége az lesz, hogy a legutolsó keresőképes ember is elhúz külföldre, és marad majd egy rakás cigány, egy rakás politikus, egy rakás börtöntöltelék, meg egy rakás nyugdíjas, és majd mutogathatnak egymásra, ki tartsa el a többit. Még körjátékot is játszhatnak: "én kis kertet kerteltem, bazsarózsát ültettem..."

"Miért van az, ha olyan dolgokat vezetnek be amik segitenék az embert"

Mondj egy ilyet, kérlek. Csak EGYET.

"változás állt be, a sok hülye szidja, le nézi a kormányt.."

A sok hülye nem akar éhendögleni, vagy lemészárolódni a bűnözőhordák által, ezért szidja és nézi le a kormányt. Ki kéne húznod a fejed a Viktátor seggéből, és szétnézni kicsit a Rózsadombon kívül is.

"A média is azt ülteti el, hogy Utáljuk a kormányt alaptalanul. Azt veszem észre a társadalomba csak ennyi megy, hogy milyen sz.r ez a kormány utálni kell, ilyen sztereotipia meg"

Ez nem sztereotípia, ezt úgy hívják, hogy VALÓSÁG. A szar kormányt utálni kell, és meg kell tőle szabadulni, igen. Ha demokratikus úton nem megy, akkor minigunnal. Tudod aranyapám, tényszerűen az uralkodóosztály van a népért, nem pedig megfordítva. Én elhiszem, hogy te baromi jól éreznéd magad Orbánisztánban, de az épeszű többségnek meg elege van abból, hogy az ötszázcsiliárd adó miatt nem lát ki a nyomorból, és napi 12 óra + hétvégi meló után se jut pénze a napi betevőre se. Majd szeretném látni, mennyire fogod éltetni a kormányt a Margit-híd alól, ha téged is elér a mélynyomor.

SZVSZ kérdező, itt te mész szembe az autópályán, nem a másik többezer.

Ám kérdezőt miért nem lehet lepontozni? Most úgy pár ezer piros kezet megérdemelne.

2017. jún. 12. 22:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Mert joga van megtenni. A kormány az ő pénzén élősködik, ő tartja életben a semmirekellő hatalmi elitet. Az életkörülményei változásából pedig meg tudja állapítani, jó-e vagy rossz-e az amit a kormány csinál.

És rossz. Nagyon rossz.

Te vagy az érem másik oldala, a személyes hódolat kritikátlanságával magasztalod a kormányt, miközben egyre több embernek lesz elege belőle. Előbb-utóbb majd, amikor a saját bőrödön tapasztalod, milyen szar is a helyzet, kénytelen leszel beismerni, hogy döglött lóra fogadtál.

A kérdezőt én is lepontoznám amúgy.

2018. jan. 18. 02:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Stadion építésből príma ez a kormány.
2018. szept. 7. 07:34
 18/18 anonim ***** válasza:

azért kérdezőcském, mert a politika mindenki életére hatással van, közvetlenül vagy közvetetten

tehát mindenkit érint, kérdezőcském, téged is, hiába képzeled magad immunisnak rá

a kormányt azért szidjuk, mert semmiféle fejlődés nincs, változás is csak a rossz irányba, és azt látjuk, hogy a Viktátornak meg a sleppnek egyre nagyobb a vagyona, az átlagembernek meg egyre kevesebb

mit kéne csinálnunk, kérdezőcském? tapsikálni hozzá jókedvűen? vagy bégetni veled együtt kánonban, hogy Orbánisztán jobban teljesít?

amíg a kisember választ, és szavaz, kérdezőcském, addig teljes joggal szól bele a politikába, és ha a kormány szarik a fejére, ugyancsak teljes joggal kezdheti el szidni

te komolyan azt hiszed, a kormány segíteni akar az embereken?

gyárilag vagy ekkora elcseszett kretén, vagy anyád ejtett fejre?

mindegy, kár is rád vesztegetni a szót, idióta kormánybirka kérdezőcske, kb. mintha egy vaknak magyaráznám, mi az a kék...

a kérdezőre én is helyből nyomnám a mínuszt

"Lehet e degenerált, alulinformált, gondolkodni képtelen, stb, stb vadbarmok azt hiszik, jó tudásuk és gondolkodásmódjuk van."

jaham, tehát aki szidja a kormányt, aki a kialakult helyzetért maximálisan felelős, az vadbarom és alulinformált...

te meg kisapám, egy agyatlan, hülyére médiázott agyú kormánybirka vagy, akinek ez minden érve, hogy Orbánisztán jobban teljesít

szépek vagytok így együtt a kérdezővel, pofára ment a válogatás?

ha degenerált vadbarmot akarsz látni, nézz tükörbe, kisapám

a mínuszt helyből kaptad

2019. aug. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!