Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért imádják sokszor azok is...

Miért imádják sokszor azok is a kapitalizmust akik egyértelműen a vesztesei ennek a rendszernek?

Figyelt kérdés

egy csomó gyári munkás valósággal imádja a kapitalizmust, hogy vehet drágább telefont mint 1 havi fizetése és szép ruhákat meg kocsit hitelre.

Ez ilyen Stockholm szindróma lehet hogy sokszor ezek az emberek is szeretik a gazdagok társasájátékát, a kapitalizmust?

Én kizsákmányolt munkás vagyok és utálom a kapitalizmust.

Pontosan tudom hogy a tőkések milyen sok pénzt keresnek rajtam és gyűlölöm hogy számlákra és kis élelmiszerre kell dolgozni.

2016. szept. 29. 11:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
"Mert a szocializmusban jobb lenne" irta valaki. Utalom ezt a suta mondatot. Ha a szociaizmus meg a kommunizmus ugyanaz lenne akkor Hitler es az oroszok egy oldalon alltak volna. Igenis a szocializmus a legelhetobb rendszer ha nem korrupt senkihaziak vezetik!!! A kapitalizmust az emberi mohosag szulte ... sok szarral mint iphone meg megvezetik az idiota nepet es igy krealnak modern rabszolgakat! A kapitalizmus lathatoan pszichiatriai szenvedelybetegeket szul (penz szenvedelybetegseg) kb. minden allatfaj kihaloban az emberi mohosag mellett amit a kapitalizmus jovahagy! Ha az emberek nyitott szemmel jarnanak akkor mar reg bukna a rendszer ... de nem vagyok biztos h a kovetkezo jobb lenne. Amig gazdagok vezetnek egy rendszert addig biztos hogy a sajat javukra alakitjak ki. El kell koltozni egy lakatlan szigetre vagy a hegyekbe
2017. júl. 3. 08:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Kétféle ember szólalt meg itt. Aki utálja a kapitalizmust, és aki szereti. A baj az, hogy egyik se ismeri. Gondol ugyan róla valamit, de az nem a kapitalizmus, csak egy lényegtelen formális eleme. És egyikük se törődik azzal, milyen sokféle van.
2017. júl. 3. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!