Te melyiknek örülnél a felsoroltak közül?
a) Évente 100 ezer forintot az államtól. (Csak rendes járulék és adófizetőknek.)
b) Ingyen belépés az összes MO-n lévő stadionba, NB1-es meccsre.
c) Ingyenes tömegközlekedési bérlet korlátlanul. (MÁV,VOLÁN,BKV...stb.)
A pénz.
Nem érdekelnek a meccsek.
Bérletem meg 90%osom meg van, nem kell:D
Egyiknek sem.
Mi értelme anak, ha befizetek egymillió adót, aztán visszakapok százeret? Ha már ennyi pénz van, akkor inkábbcsökkentség az adókat.
A stadionos dolog nettó hülyeség, az államnak minél inkább ki kellene vonulni a fociból.
Miért fizesse a vidéki nyugdíjas, aki havonta kétszer buszozik 100 forintért, a budapestiek napi rendszerességű utazásait? Aki használja, fizessen, aki nem, ne fizessen. Persze bizonyos területeket támogasson az állam, hogy ne szűnjön meg teljesen a közlekedés.
"C"
Az "A" az havi szinten 8.000 ha feltesszük, hogy ez már nettó. A havi Bp. bérletem + havi 1x hazautazás diákként többe került mint 8k, most már a bp bérlet önmagában több, szóval éves szinten 100k az semmi.
A "B" az meg vicc kategória?
a.) Nem rossz, a régi áfával is beérnénk, és mindjárt meg is van a 100ezer évente.
b.) a kutyát sem érdekli...akkor se mennék, ha fizetnének. Az a 10-15 ember hagy menjen felőlem ingyen.
c.) Ez nem jó, mert még sűrűbben tartanák a markukat állambácsinak, hogy mentse meg őket az éhhaláltól, mert csökkentek a bevételeik. Az meg az én adómból menne, pedig egyiket se veszem igénybe. Inkább csökkentsék a benzin jövedéki adóját (ahogy egyébként 2010-ben igérték!), az jó a kisembernek, jó a volánnak, meg a BKV-nak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!