Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Te melyiknek örülnél a felsoro...

Te melyiknek örülnél a felsoroltak közül?

Figyelt kérdés

a) Évente 100 ezer forintot az államtól. (Csak rendes járulék és adófizetőknek.)

b) Ingyen belépés az összes MO-n lévő stadionba, NB1-es meccsre.

c) Ingyenes tömegközlekedési bérlet korlátlanul. (MÁV,VOLÁN,BKV...stb.)

2016. szept. 29. 09:44
1 2
 1/15 szimi14 válasza:
a
2016. szept. 29. 09:54
 2/15 anonim ***** válasza:

A pénz.

Nem érdekelnek a meccsek.

Bérletem meg 90%osom meg van, nem kell:D

2016. szept. 29. 09:58
 3/15 anonim ***** válasza:
C. Az A nevetséges összeg, B nem érdekel.
2016. szept. 29. 09:58
 4/15 ede1219 ***** válasza:
36%
D. Ingyen pálinka wartburgszereléshez.
2016. szept. 29. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
A c) többet ér a)-nál, persze biztos nem mindenkinek.
2016. szept. 29. 10:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Ennél kicsit nagyobbak az igényeim. Sorra meg is valósítom őket. A dolgokat magam szeretem intézni, ha másra bíznám, nem az én igényeim szerint intézné.
2016. szept. 29. 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
a,b,c +d havi 1millió alapjövedelem
2016. szept. 29. 10:14
 8/15 anonim ***** válasza:

Egyiknek sem.

Mi értelme anak, ha befizetek egymillió adót, aztán visszakapok százeret? Ha már ennyi pénz van, akkor inkábbcsökkentség az adókat.

A stadionos dolog nettó hülyeség, az államnak minél inkább ki kellene vonulni a fociból.

Miért fizesse a vidéki nyugdíjas, aki havonta kétszer buszozik 100 forintért, a budapestiek napi rendszerességű utazásait? Aki használja, fizessen, aki nem, ne fizessen. Persze bizonyos területeket támogasson az állam, hogy ne szűnjön meg teljesen a közlekedés.

2016. szept. 29. 10:19
 9/15 anonim ***** válasza:

"C"

Az "A" az havi szinten 8.000 ha feltesszük, hogy ez már nettó. A havi Bp. bérletem + havi 1x hazautazás diákként többe került mint 8k, most már a bp bérlet önmagában több, szóval éves szinten 100k az semmi.

A "B" az meg vicc kategória?

2016. szept. 29. 10:25
 10/15 anonim ***** válasza:

a.) Nem rossz, a régi áfával is beérnénk, és mindjárt meg is van a 100ezer évente.

b.) a kutyát sem érdekli...akkor se mennék, ha fizetnének. Az a 10-15 ember hagy menjen felőlem ingyen.

c.) Ez nem jó, mert még sűrűbben tartanák a markukat állambácsinak, hogy mentse meg őket az éhhaláltól, mert csökkentek a bevételeik. Az meg az én adómból menne, pedig egyiket se veszem igénybe. Inkább csökkentsék a benzin jövedéki adóját (ahogy egyébként 2010-ben igérték!), az jó a kisembernek, jó a volánnak, meg a BKV-nak is.

2016. szept. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!