Elkötelezettjei vagytok valamilyen politikai ideológiának, vagy feleslegesnek tartjátok?
az én verzióm:
-nem támogatok semmilyen pártot,politikust
-nem vallok semmilyen ideológiát
-a szabadságot mindennél előrébb tartom(gondolom más is)
-nem gyűlölök senkit származása/vallása/bőrszine miatt
-ellenzem a háborút
-nyitott személyiség vagyok
Nagy a baj kérdező. El sem tudom magyarázni.
Te nem vagy elkötelezettje ideológiának, miközben éppen azt magyarázod folyamatosan, milyen elkötelezettje vagy. Eszerint nem tudod, mit jelent ideológiát elfogadni, vallani.
Te megszállottja vagy a szabadságnak, de félek, csak egy szónak. A szabadság nagyon összetett fogalom. Annyira, hogy neked halottnak kéne lenned. Te ugyanis nem vagy hajlandó élni se nélküle, miközben jelenleg a szabadságod lényegében az itteni szövegelésben kimerül. Próbáld eszméidet médiában hirdetni. Nem fogadják, tehát nem vagy szabad. Próbálj szabad igényeid szerint munkát találni. Nehéz lesz, tehát nem vagy szabad. Próbálj méltó ellenértéket kérni munkádért. Nem kapsz, tehát nem vagy szabad. Próbálj jó gazdasági körülmények között élni, nemcsak a lakásodban, hanem tiszta utcán, gazdagon felszerelt üzletekből vásárolva, felkészült és előzékeny eladók által kiszolgálva, próbálj barátságos és gyors, minőségi hivatalban ügyintézni, és még sorolhatnám. Ezeket mind nem teheted, tehát a szabadságod erősen elméleti. Vagy rendkívül szerények az igényeid, amit még egy silány helyzet is kielégít.
Szabadnak lenni annyi, hogy ismerem önmagamat, ismerem a környezetem lehetőségeit, igényes vagyok önmagammal és másokkal szemben, igényeimet szabadon kielégíthetem, mert van rá lehetőségem. Szabadnak lenni annyi, hogy tudom, mások is ugyanezt akarják, tehát hagyom (mi több, segítem) őket is érvényesülni, és boldog környezetben élek boldogan. De úgy vélem, te ezekre nem gondoltál. Mert ha igen, keserűen tapasztalnád, hogy ezekből szinte semmi sincs, hogy itt gyűlölet és ellenségeskedés a fő szemlélet, hogy itt, ha mást mondasz, mocskos kqrvának, szemét "ballipsinek!" (sic) neveznek, és leköpnek. És erről számolnál be.
A politikai elkötelezettség nem fölösleges, hanem elemi feltétele a szabadságnak, annak, hogy felelős és aktív tagja légy egy igényes közösségnek. Ha nem így van, akkor csak szóvirágok repdesnek a levegőben.
Felröhögtem az egyediségeden, kérdező. Ez mind a "TE" verziód? Ez mind? :D
Próbálod előadni a "TE VERZIÓDAT", és még azt sem veszed észre, hogy azokat a nevetséges hülyeségeket öklendezed vissza, amit lenyomtak a torkodon.
- "Nem támogatok semmilyen pártot, politikust" ---> Nincsenek se pártjaink, se politikusaink.
- "Nem vallok semmilyen ideológiát" ---> Egyet sem ismersz (max. a suliból).
- "A szabadságot mindennél előrébb tartom" ---> A szabadosságot tartod mindennél előrébb, de nagyon kis romantikus vagy, ahogy itt előadod magad.
- "Nem gyűlölök senkit származása/vallása/bőrszíne(???) miatt" ---> Egy darab elved vagy meggyőződésed sincsen, a gyökereidtől sikeresen megfosztottak, nem tartozol sehová
- "Ellenzem a háborút" ---> A háború rossz, értem? Inkább meg se védjük magunkat, mert sokkal szofisztikáltabb és értelmesebb, ha elvetünk minden erőszakot, és megpróbáljuk felnőtt emberek módjára megbeszélni. LOL
- "Nyitott személyiség vagyok" ---> Még nem, csak miután az az 5 kancigány nem veszi figyelembe a te """""ÉLETHEZ VALÓ JOGODAT""""". Utána nyitott személyiség leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!