Most őszintén! Nem szívbemarkoló ez a videó?
Szerintem nem ők jelentik számunkra az igazi veszélyt... Nézd végig, csak utána formálj véleményt!
http://www.youtube.com/watch?v=qaieJK4D_DY
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:00
te meg ere emlékeztetsz engem:
http://www.youtube.com/watch?v=G1ECtQImPEA
igen, szívbe markoló a videó és helytálló a hasonlat bár régi videóról van szó, msot talán még inkább hely álló lenne
mér nem mond igazat?
szerintem jó nagyon
Mondják rég, hogy eljön a szebb jövő? De hol van? Mikori felvétel, ez is már? Mi változott azóta?
Szívbemarkoló, de a többségnek még fel kell még ébrednie...
"Ez az antifa elnök egy fogyatékos.. :D"
Nem, te vagy fogyatékos. Nézz utána, kicsoda Györkös, ha már a videóból nem derült ki számodra...
""Ez az antifa elnök egy fogyatékos.. :D"
Nem, te vagy fogyatékos. Nézz utána, kicsoda Györkös, ha már a videóból nem derült ki számodra..."
Te meg nézz utána Nagy Lacikának az Antifa elnöknek!
valaki nem ismerné az antifasiszta elnök urat!:
Nemrég egy Nagy László nevű, magát történésznek képzelő és beteges zsidóimádatáról elhíresült személy (mellesleg a Magyar Antifasiszta Liga elnöke) gyalázta úton-útfélen a magyarság valódi szellemi nagyságait, köztük Wass Albertet. Aztán valaki felismerte, hogy ez a Nagy László néhány évvel ezelőtt még a szintén zavaros elméjű Bácsfi Diána híveként Szálasi-plakátokat ragasztgatott éjszakánkén Budapest utcáin. Azóta nem nagyon hallunk róla.
Echo TV egyik adásában vele együtt szereplő Schuster Lóránt szembesítette Bácsfi-féle múltjával, amire Nagy azzal védekezett, hogy szerelmes volt a Bácsfiba.
ehhez mit szólsz?
itt a kis k.csög,simán le kéne lőni ezt a hungarofób,cionistát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!