A menekültellenesek meg tudják tételesen cáfolni az itt leírt állításokat?
9 pontban szedték össze a tévhiteket a menekültekkel kapcsolatban. Szerintem elég korrekt, statisztikákkal és jogszabályokkal alátámasztott munka.
Szóval érdekelne, hogy tételesen meg tudja-e valaki cáfolni a leírtakat?
(Légyszi ne gyertek olyan válaszokkal, hogy "ezek Soros bérencek", "migránssimogatók", stb. A trollkodás, mellébeszélés sem érdekel!)
"Légyszi ne gyertek olyan válaszokkal, hogy "ezek Soros bérencek", "migránssimogatók", stb. A trollkodás, mellébeszélés sem érdekel!"
"Direkt kértem a trollkodás elkerülését. Szóval légyszi."
Világos, Kérdező. Vagy értsen veled egyet, vagy ne írjon. Ha ennyire a saját véleményedet akarod hallani, minek írsz ki egyáltalán kérdést? Építs visszhangkamrát, és bősz egyetértésben leszel magaddal. Látszik hogy csak a saját nézetedet próbálod propagálni, demagógia a köbön a kérdés.
# 23
Amint látod, érkeztek értelmes válaszok is. De az nem válasz, hogy idetrollkodik valaki az árja dumájával. Az nem érv, hogy "Soros bérenc". Ha ezt nem látod be, akkor sajnálom.
Azzal vádolni, hogy velem kötelező egyet érteni, teljesen alaptalan. Örülök, hogy építettél magadnak egy szalmabábot, amibe belerúghatsz, és így kiélhetted magadat a kérdésem alatt.
Bár neked sem volt semmiféle értelmes megnyilvánulásod, csak belekötöttél abba, hogy az összeesküvés elméletektől és a trollkodásokat nem szeretném olvasni. De látom, neked már az is bűn, ha értelmes válaszokat várok egy kérdésre.
# 25
Ha a trollkodásra példát kell mondani, akkor ez a válasz nagyon jó rá.
16:43, egyetértek, napnál is világosabb, hogy csak a saját nézeteit akarja sulykolni.
Kérdező, írtak jópáran értelmes választ korábban,végigolvastam mindet, és semmi egyebet nem csináltál, csak beléjük kötöttél, meg kiforgattad. Értelmes válaszhoz először értelmes vitapartner is kellene, aki nem trolloz meg náciz le minden eltérő véleményt. Úgyhogy hagylak is, te nem eszmecserélni akarsz, hanem bégetőket toborozni magad mellé, hogy ne érezd magad annyira egyedül a véleménykéddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!