Beállhatok a melegek közé a felvonuláson, ha nem vagyok meleg?
"Persze,mindenkire "nyomulóból" van meleg is meg hetero is,de egy melegfelvonuláson azért lényegesen nagyobb esély van rá,hogy egy meleg nyomuljon rád,nem?Ezért írtam,hogy jobb óvatosnak lenni,ha hetero vagy és esetleg nem esne jól az ilyen "közeledés"."
Nem értelek.. Nyilván nagyobb esély van rá hogy meleg nyomuljon rám, mivel ott több a meleg. De ezt úgy veszem ki a szavaidból, mintha egy meleg erőszakos ember másabb lenne mint egy nem meleg. Ha egy akármilyen más rendezvényre megyek amin nincsenek ilyen arányban melegek, az miben lenne más? Ott is ugyanannyira nyomulhatnak az emberre, az mit számít hogy az illető meleg vagy sem? Nem akarom hogy azt hidd értetlenkedek, de hidd el nem szándékos, csak akkor magyarázd el rendesen mire gondolsz pontosan amikor azt mondod vigyázzak mert ott több a meleg?
"Azért írok többes számot,mert nem tabu téma az barátaim,ismerőseim,munkatársaim körében.És az a helyzet, hogy ők is hasonlóan viszonyulnak a témához,csak többnyire nálam,jóval agresszívabban.Legtöbbjük már a melegfelvonulás hallatán is "ideges" lesz.És ha a témában nézelődsz a neten,rengetegen vannak ezzel így, felesleges ezt szépíteni."
Hasonló a hasonlóval barátkozik, természetes hogy a te ismerőseid ilyenek. Az emberek szeretik a nagyjából hasonló gondolkozású emberekkel körülvenni magukat.
Én meg csak az ellenkezőjét tudom mondani ennek.
Szóval nem mindegy hogy milyen hetero férfiakról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!