Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Beállhatok a melegek közé a...

Beállhatok a melegek közé a felvonuláson, ha nem vagyok meleg?

Figyelt kérdés
Illetve persze hogy beállhatok, de úgy értem kinéznek e ott ha nem valakivel vagyok hanem csak sétálni szeretnék a tömeggel?
2016. aug. 27. 18:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem sokáig leszel egyedül, hamar fog akadni udvarlód.
2016. aug. 27. 18:17
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem hiszem, hogy kinéznének. Hacsak nem ellentüntető vagy lol.
2016. aug. 27. 18:19
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Nem néznek ki. Számtalan nem meleg van közöttük a felvonuláson, szimpátiából, vagy inkább az értelmetlen és ostoba uszítás, hörgés elleni dacból.
2016. aug. 27. 18:20
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

Egyszer en is szívesen beállnék közéjük:D :)

18/L

2016. aug. 27. 18:35
 5/23 anonim ***** válasza:
12%
Le is cumizhatsz. Semmi sem tiltja.
2016. aug. 27. 18:36
 6/23 anonim ***** válasza:
43%
Nem sétálhatsz velük. A felvonulás előtt leellenőrzik,hogy ki van-e tágulva az ánuszod, vagy van-e kaki a farkad végén. Ha egyik sem stimmel, akkor tudni fogják, hogy nem vagy bzi és nem engednek felvonulni.
2016. aug. 27. 18:37
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem ellentüntetni akarok. Csak barátkozni. Nem gondolom hogy vadállatok vannak ott akik majd rám ugranak és megerőszakolnak. Nem tudom mennyire kell debilnek lenni hogy ilyen jusson valaki eszébe.
2016. aug. 27. 19:07
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy beállhatsz. Rengeteg nem LMBTQI (off: kíváncsi vagyok, meddig fog növekedni ez a rövidítésszörny) közösségbe tartozó ember is vonul közöttük szimpatiájuk, támogatásuk kifejezése miatt, illetve vállalatoknál is egyre divatosabb, hogy hivatalosan jelen legyenek (főleg külföldön van ez, de pl hazai Prezi is, igaz, náluk az egyik alapító személyesen is érintett).
2016. aug. 27. 19:20
 9/23 anonim ***** válasza:
Persze,nem mindenki meleg a felvonuláson sem.Mondjuk,egy kis óvatosság sosem árt...
2016. aug. 27. 19:51
 10/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, a melegek is ugyanannyira akarnak valakivel "melegek lenni" mint amennyire egy heteró megkívánja a másik nemet. Tévhit hogy aki meleg az tuti nyomulni fog fűre-fára. Mindenkire nyomulóból meg van meleg is meg heteroszexuális is. Ezen az analógián továbbhaladva miért kéne jobban vigyáznom egy meleggel mint egy nem meleggel? Kifejtenéd ezt nekem?
2016. aug. 27. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!