Miért jelenik meg egyáltalán egyes emberek fejében olyan gondolat, hogy el kéne ítélni a melegeket?
Nem értem honnan indulhatott ez az egész.
Egy átlag embert miért zavar az, hogy egy fiú egy másik fiút szeret, nempedig egy lányt.
Homofóbok! Akkor is így gondolnátok a melegekre, ha saját véleményt kéne alkotnotok egy emberről, aki a saját nemét szereti és sosem hallottátok volna a "boozizást" szüleitektől vagy a paptól a templomban?
Miért gondolsz ilyesmire, ha ennyire undorítónak találod? Ahhoz képest, hogy mennyire taszít, azért elég alaposan leírtál egy procedúrát. Miért fantáziálsz te meleg szexről?
A nőies viselkedésről annyit, hogy volt a középiskolában egy osztálytárs, akiről meg voltunk győződve hogy meleg, mert olyan furán nőies lágy járása volt. (nem riszálta magát feltűnően, de teljesen nőies volt)
És volt sok hasonló metakommunikációs dolga, amiből ez jött le.
Sokan piszkálták is miatta, persze tagadta, és később nézegette is a nőket, azt hittük, csak kamuból.
Manapság mi is megirigyelhetnénk a családját. Szóval ennyit a viselkedésről.
Egyébként én írtam korábban hogy nincs bajon velük, amíg nem provokálnak.
Ez igaz a heteró párokra is. Engem kimondottan irritált az is, amikor régen huszonévesen a megszokott sörözős buliknál néha ha valakinek új csaja volt, és hozta, a társaságban nyalja, cuppog stb. Egyszerűen nem társaságba való, hacsak nem egy "partiról" van szó. De lehet én vagyok prűd.
Egyébként meleg pasit és leszbi nőt mint kolegát, kb. 2 éve tapasztaltam meg. A pasi teljesen rendben volt, ha nem mondják nem tudom meg soha. Nem éreztem semmi ellenszenvet, bár ugye a kolegák is mások, németekről van szó. Volt köztük is egy homofób, bár ő sem adott soha hangot neki, csak valamelyik kolega vette észre hogy reggeli kézfogás után elmegy mindig kezetmosni.:S
A nő más kérdés, ő pont férfias munkát választott, férfiasan viselkedett, úgy is öltözködik, igazából csak a hangja nőiesebb. Meg az utcán amikor találkoztunk bemutatta a feleségét. (addig azt hittem hogy csak ugratnak a többiek)
Egyszerű empatikus lények vagyunk, és akarva akaratlan, ha egy meleg párt látunk azonosulunk velük, ez heteroként kellemetlen lehet, és ezt a feszültséget egyesek gyülöletbe gyúrják, és úgy engedik ki.
Engem személy szerint nem zavarnak a boozik. A szerelem egy kedves dolog, bárkik között is alakult az ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!