Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor lesz vége a migráns,...

Mikor lesz vége a migráns, zsidó, terror támadások sorozatának Európában?

Figyelt kérdés

Tény és való a világ urai tervelték ki ezt az egészt, a tudatlan barbár migránsok is csak áldozatok a saját hazájukban Amerika katonák ölték őket így revansot vesznek.

Cionista zsidók műve ez, a Rotschild család és fizetett sátánista bérenceik a fehér házban.

Kezdték, kezdetben a roma szaporítással Magyarországon, ez sikerült is már nagyon sok roma van, most itt a migránsok és közben Amerika röhög.

Orbán Viktor pedig próbál megvedeni bennünket, ha nem építi a kerítést már jópár magyar nőt, lányt, férfit meggyilkoltak, megkinoztak volna.

Lásd a szerb zenész fiút akit halálra kínoztak a migránsok.

Komoly ezt akarjátok? Mikor lesz vége? A nato minden magyart megfog ölni aztán a migránsokat és amerikaik telpülnek be helyükre.

2016. aug. 21. 17:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mondja ez a "Paraszt Fehér lovon" a múltkor kérdésnél is te okoskodtál de nyomtam rád diszlájkot kis fiam!
2016. aug. 21. 18:02
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

Jajj lepontoztak! Most mi lesz? Ja, semmi...

Agymosott balf_sz

2016. aug. 21. 18:04
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

"de nyomtam rád diszlájkot kis fiam!"

Hűű, most aztán jól megmutattad neki!

:DDD

2016. aug. 21. 18:11
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

23#

Ugye? Ez nagyobb terror, mint a migránsok

2016. aug. 21. 18:14
 15/24 anonim ***** válasza:
13*
2016. aug. 21. 18:14
 16/24 anonim ***** válasza:
35%
Holnap.Vagy soha?Franc se tudja,de szerintem,vagy beteg vagy,vagy troll.
2016. aug. 21. 20:54
 17/24 A kérdező kommentje:
Ne káromkodj hókefélke! Itt az szigorúan tilos! elmondat a véleményed nyomtam rád diszlájkot, tudják a többiek, hogy Ferenc király katonája vagy úgyhogy menjél szépen aludni.
2016. aug. 21. 22:01
 18/24 anonim ***** válasza:
17%

Az nem zavar, hogy 100%-os a válaszom? És az sem, hogy még mindig leszarom a diszlájkodat?

Amúgymeg nem vagyok senki "katonája", csak hányingert kapok a hozzád hasonló idióta, agyatlan tirpákoktól.

2016. aug. 21. 22:07
 19/24 anonim ***** válasza:

"Cionista zsidók műve ez, a Rotschild család és fizetett sátánista bérenceik a fehér házban.

Kezdték, kezdetben a roma szaporítással Magyarországon, ez sikerült is már nagyon sok roma van, most itt a migránsok és közben Amerika röhög. "

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

2016. aug. 22. 21:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Már majdnem megmosolyogtam ,de mégse.
2016. aug. 26. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!