Mikor lesz vége a migráns, zsidó, terror támadások sorozatának Európában?
Tény és való a világ urai tervelték ki ezt az egészt, a tudatlan barbár migránsok is csak áldozatok a saját hazájukban Amerika katonák ölték őket így revansot vesznek.
Cionista zsidók műve ez, a Rotschild család és fizetett sátánista bérenceik a fehér házban.
Kezdték, kezdetben a roma szaporítással Magyarországon, ez sikerült is már nagyon sok roma van, most itt a migránsok és közben Amerika röhög.
Orbán Viktor pedig próbál megvedeni bennünket, ha nem építi a kerítést már jópár magyar nőt, lányt, férfit meggyilkoltak, megkinoztak volna.
Lásd a szerb zenész fiút akit halálra kínoztak a migránsok.
Komoly ezt akarjátok? Mikor lesz vége? A nato minden magyart megfog ölni aztán a migránsokat és amerikaik telpülnek be helyükre.
Ilyenkor mindig felötlik bennem, h vajon a teljes népességen belül hányan lehetnek ilyenek, mint a kérdező?
Úgy értem ilyen szellemi szinten.
Ez valóság! Várom ide a válaszokat, és hova tartozás is írjatok.
Miért kéne törölni a kérdésem? Semmiben nem sértettem a házirendet.
4-es Te nem látod tisztán a dolgokat, néz utána Ted Gunderson-nak ki volt ő és mi ellen küzdött. Elárulom egy Volt FBI Főnök volt, egy videója is van FB-n amiről beszámol.
És olvas sokat! Ne csak a média manipulált híreiben élj, és abban, hogy a magam ura vagyok. Mert nem, egyáltalán nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!