Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok általában miért...

A magyarok általában miért ennyire "autófétisesek"?

Figyelt kérdés

A kormány is népszerűsíti magát vele.Például 9 forintról 15 forintra emeli a cégek által kifizethető "benzinpénzt".

Ebben az autófétisben, a vidékiek meg a budapestiek (főleg a budaiak) eléggé hasonlítanak.

Nagyon sokan azt mondják, hogy a tömegközlekedés proli, piszkos, nem steril, nem fűt, nem hűt....stb

Ezért, ők kocsit használnak, mindenhova azzal mennek, még a szomszéd boltba is.

A márka általában fontos.Nem véletlenül mondják, hogy a BMW a magyarok kedvenc márkája.Általában szeretik a német prémiumautókat, de a legnépszerűbb a BMW.

A lényeg, hogy fellehessen vele vágni.

Van egy közlekedésmérnök ismerősöm.Na, ő tipikus mintapéldája az autófétisnek.

Egyszer le is rajzolta, hogy hogy kellene Budapestnek kinéznie szerinte.

A forgalmasabb helyeken 4x4 sáv, a kevésbé forgalmasabb helyeken 2x2.Aztán, megspékelte, magasban, föld alatt tekergő utakkal is.Sok épületet pedig lebontana, ami "akadály".

A villamoshálózatot meg egy az egyben felszámolná.

Tömegközlekedést a föld alá vinné, amit lehet metróra.A metrót meg átnevezné városi vasútra és menne a felszín felett is.

De, a közúttal sohasem kereszteződne, nehogy megzavarja az autósokat.

Amikor ezt elmesélte, azt mondtam, hihetetlen.

2016. aug. 21. 16:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Én még fehér embert BMW-ben nem láttam"

Itt most nem a 30 éves roncsokról beszélünk.:)

Bár lassan a bajorok sem lesznek fehérek, de még azok.

2016. aug. 21. 21:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Én valahogy soha nem akartam se BMW-t, se mercit-t, se pedig Audi-t. Nézegettem őket, de valahogy nem jött be egyik sem. Alfa Romeo 166 után a következő a Lancia Thema lett. A 166-os szuper autó volt, de 700 000 km után már nyugdíjaztam szegényt, és kitakarítva, leápolva a garázsban áll letakarva.
2016. okt. 15. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!