Miért van az, hogy ha megkérek valakit hogy bizonyítson egy "történelmi tényt", nem képes rá, helyette fűnek, fának mond?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:09
még egyszer:
írásos vagy tárgyi bizonyítékot mutass nekem kérlek ami alátámasztja, hogy meggyilkoltak, vagy meg akartak gyilkolni 6 millió zsidót... egyébként én nem tagadom, hiszen mást nem tehetek :)
"ciklon-b meg kényes téma, ruhatisztító volt eredetileg"
Az eszed tokja volt! Kémia ez!HCN tudod mi az? És még véletlenül se robban nem is gyúlékony!
"faajtói voltak"
Te a gumitömítésű vasajtót fának látod?
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:16
kérlek mond el, milyen oldalról linkeljek neked eddig 3 linket adtam mind kaptialista volt még a betiltva.com is kérlek mond milyen oldalt szeretnél?
Az eszed tokja volt! Kémia ez!HCN tudod mi az? És még véletlenül se robban nem is gyúlékony!
a ciklon b t valóban tisztításra használták és igen, robbanékony lassú hatású gáz, nem éppen alkalmas tömeges gyilkolásra...
"tárgyi bizonyítékot mutass nekem "
Tudod a németek akiket elhurcoltak és meggyilkoltak azokról kiállítottak egy bizonyítványt amiben leírták hogy az illetőt gázzal megölték és elhamvsztották és ezt az igazolást elküldték a hozzátartózóiknak. Mert neked százezer ember szava semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!