21/28 anonim válasza:
#18:De most komolyan:tényleg úgy gondolod,hogy mindenben engednie kell Európának.Mert én nem,épp azért,mert nem szeretném,ha itt is a muszlim országok törvénkezése válna irányadóvá.Márpedig,ez abba az irányba vezet és igazábol,sok "érkező",nem is titkolja,amikor például Londonban "Ez már a mi országunk" és hasonló transzparensekkel vonulnak fel.
22/28 anonim válasza:
Előbb utóbb pont egy ilyen apróság miatt fog bekövetkezni egy tragédia, hiába bekövetkezett már jó pár még mindig nem tudunk tanulni belőlük :/
23/28 GN00 válasza:
Tök mindegy úgyis muszlim gyarmat leszük.
24/28 anonim válasza:
Én támogatom, hogy mindenki olyan fürdőruhát viselhessen, vagy ne viselhessen amilyet szeretne.
25/28 Vazul1972 válasza:
Feltehetőleg igen.Mondjuk,ebből legalább kikövetkeztettem,hogy nem vagyok liberális,pedig sokszor "lelibsiztek" már.De hát,én nem támogatom.Főként azért,mert olyan érzésem van,hogy ha most engedélyezik ,rövid időn belül,ez lesz a kötelező.
26/28 anonim válasza:
21: Azért írtam, hogy akkor alkossunk rá törvényt.
27/28 anonim válasza:
Mi köze a politikának ahhoz, hogy ki milyen fürdőruhadivatnak hódol?
Aki burkinit szeretne viselni viseljen azt, aki bikinit az bikinit, aki monokinit az monokinit, aki pedig inkább meztelenül fürdőzne az legyen nudista.
Egy ember szabadságjoga addig terjed még más szabadságjogát nem korlátozza.
28/28 anonim válasza:
#27:Helyes,de ahogy a nudistáknak,legyen nekik is külön strandjuk.Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!