Gotland kérdése:
Ha egyszer ideér a kerítéshez, Magyarország déli határához, ő is csak migráns lesz?
2016. aug. 18. 00:01
31/35 gyilkosbalna válasza:
Köszönöm szépen a dícséretet de nem vagyok szélsőjobber és pont neked fekete-fehér a vílág hiszen ti mondjátok hogy aki nem akar migránsokat at szélsőjobber rasszista fasiszta náci
32/35 anonim válasza:
Azt vágod, h senki sem emlegetett fasiszta nacikat, ugye?
Szalmabab.
33/35 anonim válasza:
#30 Szerencsére ti megőrzitek az utókornak, ezzel is engem segítve :) Az idézeteket vajon miért nem törli a gondolatrendőrség, úgy már nem fáj ha a szélsőjobber csürhe írja le?
34/35 gyilkosbalna válasza:
Lehetne hogy a szélsőjobber tahózás helyett valamivel alátámasztod az igazad
35/35 anonim válasza:
" #30 Szerencsére ti megőrzitek az utókornak, ezzel is engem segítve :) Az idézeteket vajon miért nem törli a gondolatrendőrség, úgy már nem fáj ha a szélsőjobber csürhe írja le?"
Úgy van, megõrizve, hogy mekkora bohóc vagy csupán, és az értelmi képességeid is csak a nácifasisztázásig, "szélsõjobber csürhe" állandó ismtételgetéséig terjednek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!