Ha egyszer ideér a kerítéshez, Magyarország déli határához, ő is csak migráns lesz?
"Ugye emlékszünk még a 3m magas kerítésen átdobált gyerekekre a röszkei balhénál?"
Aha. Emlékszem, h aki elterjesztette ezt a baromságot (Bakondi György) élő adásban ismerte be, h hazudott.
"Aha. Emlékszem, h aki elterjesztette ezt a baromságot (Bakondi György) élő adásban ismerte be, h hazudott."
Ezt be tudod linkelni?
https://www.youtube.com/watch?v=sLUXfHo5YFo
Én inkább ezt linkelem be, ahogy beállítják magukat a migránsok.
Jól kielemzi a srác a videón, hogy miről is van szó.
ma 11:14
Nem vagyok migránspárti.
Azt kérdeztem, ő menekült vagy migráns.
Ha buta vagy, hogy felfogd, akkor ne is válaszolj.
Migráns.
Ahhoz, hogy eljusson a magyar határhoz, először át kell kelnie Törökországon, Görögországon, Macedónián és Szerbián.
Macedónián kívül mindegyikben jártam, szóval senki ne mesélje nekem, hogy nem biztonságos országok.
Ha viszont nem a biztonság miatt jön ide (Magyarországon és Ausztrián keresztül mondjuk Német vagy Svédországba) akkor miért?
A pénzért. És a magasabb életszínvonalért.
Erről van itt szó valójában.
Szóval igen.
Illegális bevándorló lesz.
"Márpedig a nemzetközi jog szerint menekült."
Ez hol van leírva?
Szokásos migrács-szopó nyálverés.
És már migráns, mivel ugye a szerbeknél, görögöknél sincs polgárháború. Vagy lemaradtunk valamiről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!