Akik szerint a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata, azok szerint az arabok többsége nem is házas?
az 58 nekem szólt?
1. nem vagyok NS, nem is nézek szemetet műsorokat,
2. a Bibliát nem olvastad, mert ezt a hülyeséget a saját sötét agyadból kurkásztad kifelé,
3. a válaszokat soha nem köszönted itt - ezt sem fogod,
4. 15-től nagyjából mind arról szólt, (pl.15,19,28,30) hogy mi a baj a poligámiával,
5. ha nem emlékszel, a memóriád sem működik, nem csak a gondolkodóképességed.
A többi stimmel. Azért arra válaszolj már, ha ennyi időt pazaroltunk feleslegesen rád,
hogy mi az előnye a poligámiának és többférjűségnek a tiszta, rendes, Európában hagyományos férfi és nő eggyé válásával szemben?
„19”
„Azért ez a többnejűség dolog nem olyan egyszerű. A férjnek teljes anyagi felelősséget kell vállalnia az összes feleségéért, és a tőlük született valamennyi gyerekéért is. Ezért ez eleve csak a gazdagok kiváltsága.”
Ha így is lenne, ami nyilvánvalóan nem igaz, akkor se indokolja semmi a tiltást.
„15”
„A poligámiával az a gond, hgy kevesen tűrik meg.”
Most akkor tegyük félre a tréfát és kérem végre az igazi érveket.
„a válaszokat soha nem köszönted itt - ezt sem fogod”
Ne hazudozzál itt se, mert megbüntet a mindenható.
"Vegyük pl 1 pasi, 7 feleseg felallast, milyen erzes a hetföi nönek, h csak hetfön kerül ra sor? erre irtad: "Vegyük akkor ezt, de akkor érthetem úgy, hogy elismered, hogy a két férif, egy nő vagy egy férfi, két nő még neked is bőven belefér és azért hozod fel ezt példának?"
gondolatolvaso vagy fiam mint szódás a lovát. :D
"Ha komplett idiótákból áll a család, akkor tényleg előfordulhat, de általában szokták tudni ki kinek a testvére." - Megertem, h ferfiaggyal nehezebb összefüggesekben gondolkodni... Nem gondoltal arra, h a többgeneracios rokonsag mar kisebb falunak felel meg, ahol szerelmek szövödnek es innen amugy ugyanaz, mint Mohamed követöinel a verfertözes.
"jelen van 6 feleség, akivel szexelni is lehet, ha úgy adódik" - Mindegyik nagyjabol 60 kg hus, nem igaz...? :D Csak halkan hadd kerdezzem meg itt az imaszek mögül, h szted mi miert nem szexelünk egymassal, amikor 6 sogornö összejön? Nem is ertem, hogy miert nem jutott meg eszünkbe...! :D
Egyetlen erved, h szted a gyerek szempontjabol biztosabb jövökepet adna több szülö. (?!!) Hat sztem nem! Rivalizalas folyna az asszonyok között, a gyerek csak megzavarodna. Ha minden nönek lenne gyereke az egy db apatol, akkor menne a gyerekek között is a rivalizalas, "kinek nagyobb az egoja" jatek (ami most is megy gyakran, de legalabb hazon belül "csend van" vagy nincs egy ujabb ok a poligamiaval), minden anya a sajat gyereket tamogatna, többit elnyomna. Vagy ha a masik nönek nincs gyereke, feltekeny a gyerekes nöre es a gyerekre, akkor ott jön le, h a gyereknek csak rosszabb ez a keveredes.
Hogy nezne ki egy csaladi program? Igy is epp eleg összeegyeztetni az izleseket, igenyeket, h csak 2 felnött között kell kompromisszumot kötni. Demokrativ modon nem lehetne ezt megvalositani, az biztos.
Nemeth Sandorne, lelkeszneni
Vegyük peldanak: egy ferjnek(M1) van 7 felesege(F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7).
Közülük F1, F3, F4, F6, F7 mas ferfiakkal is hazasok (M2, M3, M4, M5). Azert 4 ffit irtam, mert F1 es F3nak is M2 a 2. sz. ferje, tehat M2-n 4 felesege van, tehat F1 es F2 mellett meg 2 masik nö.
M1 es M4 testverek, es M5-tel 1. unokatestverek. F1 es M4 szinten 1. unokatestverek. M3, F2, F6 szinten testverek.
Bonyolitsuk tovabb: F3, F5, F7 elvalnak M1-töl es összehazasodnak massal. F3 (aki M3mal hazas marad) M6-tal. F5 M2-vel es M5-tel. F7 (aki M6-tal hazas marad) M3-mal.
Mondjuk minden hazasparnak lesz minden kapcsolatbol 2-3 gyereke, es ök is hasonlo komplikacioval kötnek hazassagokat. Igazodj ki rajta a 3. generaciotol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!