Milyen tapasztalataitok vannak tanár-diák szerelemmel kapcsolatban?
Én arról hallottam, hogy az egyik pasi tanár (fiatal, pályakezdő) összejött egy 11.-es csajjal, kiderült a viszonyuk, és mindkettőjüket kivágták a gimiből.
Magával az érezelemmel kapcsolatosan meg nekem személyesen is van tapasztalatom, középsuliban "istenítettem" egy tanáromat, de nyilván nem történt köztünk semmi. Most egyetemen is van egy tanár, hozzá nagyon vonzódom sajnos, és emberileg is kedvelem nagyon, de nála se próbálkozom vagy ilyesmi, mert tudom, hogy halott ügy...
1.Évfolyamtársam és az öfőm egymásra találtak érettségi után azóta együtt élnek meg stb. semmi jel nem mutatott arra hogy lenne köztük valami és a következő percben együtt voltak meg minden. (öfőt elhagyta a felesége egy info tanárért (öfő irodalom tanár etc volt) ).
2. A másik meg az osztálytársam jött össze egy angol tanárral a suliban még 12körül dugtak meg hasonlok (a tanárnak felesége és kislánya volt) azota szerintem már nincsenek kapcsolatban de elég érdekes story volt.
3. Az egyik történelem tanárunk akit utáltunk mint a fene kolesz felügyelő volt és elméletben megkostolt pár lányt a koleszbol hogy ez aztán csak mese volt vagy sem nem tudom nem voltam koleszos de ezt mondták.
4. Egy random tesi tanár aki szerette a fiatal lánykákat (felesége és gyereke is volt talán) egyszer rajta is kapta az eggyik tanárnő egy csajjal éjjeli foci közben a szertárban.
5. Ez egy tanárnő akit pár diák probált fel (meg talán a 4. pontban levő tesi tanár), ez meg a 3. egy kicsit ingatag történet de voltak utalo jelek de a többi fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!