Egyetértettek velem? Szerintem állati nagy a szegénység Mo-on. Köki úgy néz ki mint India és akkor még nem voltál az ország keleti részén. Miért van ez így?! Miért haggyuk?
Az emberek túlnyomó nagy többsége alulöltözött. a metron úgy nézzünk ki hogy lassan alig lehet megállapítani ki a hajléktalan és ki a munkás. feszültek vagyunk mert dolgozzunk mint az állatok és éppen csak hogy meg tudunk élni.
az EU-ban vagyunk na de hogy? Albánia mellett csatlakoztunk tulajdonképp.... az EU-nak is kell felmosó rongy.
az a bizonyos olló meg csak tágul. ÉS MÉGIS ÚGY TŰNIK MINTHA MI, MAGYAROK, EBBE BELENYUGODNÁNK. MIÉRT?!!! bármilyen alacsonyra is leveszik a bért, hiába halljuk h xy ilyen végkielégítést kapott meg olyan fizetést, nem lázadozunk. természetesnek vesszük és belenyugszunk. mi meg örülünk ha a buszunk nem robban le félúton....
00:35
Én voltam aki a lestrapált emberekről írt.
Mit lehetne tenni?
Ez a nép a kommunista agymoás után még mindig hozzá van szokva, h megmondják neki mit csináljon, fentről várja a megoldást, ahelyett hogy közös ügyekért összeállnának az emberek és harcolnának!
Szóval aktivitásra kell őket nevelni!
Mivel mostak agyat? Média 1000rel!
Na, ezzel lehetne akkor aktivizálni az embereket jó eszmékkel, jó irányba!
Először bemutatni az összes nemzeti értéket h legyenek már tisztába ezek a bamba emberek h mink van, meg h mit veszithetünk!
Általános jogot tanitani hétköznapi érthető nyelven!
És egy pszichológus szervezet olyan mint a háziorvosi rendelők, ahol megbeszélnék a problémákat, megoldást, dolgokhoz való POZITIV hozzáállást!
Iskolákban gyerek nyelven pszichologia viselkedéstan, empátia segitőkészség ilyenek.
Szülők nevelésének pontozása, majd anyagi jutalom pl családi pótlék, vagy büntetés ha hülyén neveli a gyereket, teszt kitöltésével, gyerek kikérdezésével meg lehet csinálni! Sok kulturális rendezvény.
Nektek milyen ötletetek van?
00:43
Az oké, h te megcsináltad! De hátrányos helyzetről te még nem hallottál!! Amikor nem a képességeidtől, bátorságodtól elszántságodtól függ az életed, henem a körülményektől nem tudsz lépni?! Be vagy korlátozva?
Mondjuk keresel 90ezer körül, van hiteled , nevelsz 3 gyereket, nyögöd a rezsit, van adóságod, fizetsz egy csomó gyógyszerre, nincs időd pénzed tanulni, olyan környéken lax ahol nincs munka max minimálbérért, nem tudod eladni a házad mert olyan környék h nehezen kel el. És mikor elkezdted az egészet még a levegőbe se volt h ilyen helyzet lesz!
Vagyis nem az ember a béna, hanem a kormány, mégis az embert hülyézik le, mert annyira nincs beleérző képességük. Próbálják ki azt mondom! Ezt mindenki akkor tudja h mi az h hártányos helyzet mikor benne van! Fú de rühellem mikor jómodúak okoskodnak!
Ja, és olyan hátrányról meg nem is irtam h van akinek nehezen fog az agya, képtelen tanulni, szakképzetle.
Vagy beszéljünk a nők helyzetéről a munkaerőpiacon! Az is hátrányos helyzet!
Amiket írtam az nem rám vonatkozik, csak sok ilyen van.
Azi nem érti meg a helyzetüket az b*nkó.
ma 00:37
Miért baj elégedettnek lenni? Szerintem elégedettnek lenni jó dolog.
Amúgy tőled is megkérdezem: szerinted mennyi az a fizetés (havi nettó), amivel az ember már elégedett kell legyen?
(Ezt a kérdést gyakran felteszem azokban a topikokban, ahol megy a panaszkodás, de sajnos ilyenkor a legtöbbször mindenki elhallgat.)
ma 00:46
A népet nem kell nevelni. Csak fiatalok és szélsőségesek mondanak ilyeneket, hogy a nép így és így változzon meg, meg így és így nevelendő.
Én jó véleménnyel vagyok a magyar népről, nem kell átnevelni.
Azzal egyetértek, hogy tanítani kellene jogot az ált. és középiskolában. A többivel nem. Az államnak nem dolga beleszólnia a nevelésbe. Ezt pont neked kellene belátnod, hiszen ellenzed azt a kommunista elképzelést, hogy minden az állam dolga.
01:03
mekkora netto fizu kéne? ha körülnézzek a boltokban, a számlák terén és akkor még az ételekről nem is beszélve.... ma bp-en kéne 250ezer készhez! az még messze nem lenne gazdagság de nem panaszkodna senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!