Mit takar a "liberális média" kifejezés, miért mondják ezt egyes hírszolgáltatóra?
Egy olyan oldalt linkelsz mely nyíltan a magyar csapat ellen szurkolt és örült a magyar csapat vesztéségének.
Egy ilyen nyíltan magyargyűlölő, nem tudok hiteles forrásként tekinteni.
Rákerestem a hírre más oldalakon is.
És érdekes módon gyíkemberekről továbbra sem volt szó. A tv2 csak közölt egy hírt, ahogyan korábban a liberális index itt is tette ezt megannyi illuminátusokkal kapcsolatos cikkeiben.
Itt meg vajon kik illuminátusoznak, ha már a témánál vagyunk?
"Azért mert egybitesek, és valakit gyűlölniük kell."
Valamilyen szinten én is megértem, ugyanis olyan helyen nőttem fel, ahol szerbek voltak. Csak könyörgöm ne a saját futbal csapatát és saját honfitársait gyűlölje!
Ami meg az "ellenforradalmat" illeti, igaz, hogy sok komcsi van a fideszben, de tudtommal az MSZP az MSZMP utóda és ők mondottak beszédet szovjet lobogó előtt.
# 11/11 Időpont ma 14:05
Hol örültek a kiesésünknek? Bár gondolom megint csak szövegértelmezés hiánya lépett fel. Ahogy az indexnél sem esett le, hogy ez - bár minő meglepetés, a TV2-es riport előtt történt - pont a hasonló "illuminati-cionzsidó-gyíkember" összeesküvések bizonyítékait igyekszik bemutatni. Ami pont annyira van vityára meg merkelre. :-)
Mondjuk előbbit legalább nem veszi senki komolyan, utóbbi meg ugye a szentigazság, mert merkel most a patásördög :-D
Ne add a tudatlant:
Ez csak az index, ami még enyhén fogalmazott. A 444, gépnarancs, amerikai népszavát és egyéb liberális médiákat meg had ne linkeljem be!
# 13/13 Időpont ma 16:46
Bocs, hogy nem lógok az indexen 0/24, valakinek meg kell termelni matelcsy nem megérdemelt 5 milláját.
De legalább vakon eltaláltam, hogy nem sikerült a magyar nyelvet értelmezned. Ez nekem elég is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!