Mit takar a "liberális média" kifejezés, miért mondják ezt egyes hírszolgáltatóra?
Nem azt mondja, amit a hazai jobbos társaság hallani szeretne, hanem van képe tárgyilagosabban elemezni a világpolitikai, gazdasági eseményeket és nem ragad le ott, hogy zsidók, meg háttérhatalmak ésatöbbi. Ez már mind libsi! Ha az eszed használod és nem hiszel el minden konteót pl. a kritikus vagy a kormány fékevesztett Soros Györgyözésével kapcsolatban akkor már libsi vagy. Ez a liberális média lényege is.
Jó tanács a végére, ma vasárnap van, a legtöbb szélsőjobbos kommentelő ilyenkor van az oldalon, a délelőtt szórakoztató lesz, majd jönnek a válaszok, hogy "a Liberális média azok a hazaárulók meg az agymosók stb. Jó szórakozást!
Nem tudom te melyik alternatív univerzumban élsz, de én pont fordítva tapasztaltam ezt meg: Pont a liberálisok azok akik minden mögött az oroszokat sejtetik, szerintük az átlag emberek többsége nem azért mond nemet a betelepítésre,mert nem akar terrortámadásokat, hanem azért mert "Putyin propagandája megfertőzték az agyát".
És érdekes módon nem is a jobboldali média szokott folyton gyíkemberezni sem.
A liberális média kifejezés, liberális ideológiát követő hírportált, TV csatornát, rádió adót jelent.
Jellemző rájuk bizonyos hírek jelentőségének kisebbítése, elbagatellizálása, egyes esetekben elhallgatása.Például bizonyos kisebbségek (migránsok, cigusok) által elkövetett bűncselekmények.
Más esetekben pedig a hírek meghamisítása, például a migránsok mind orvosok,mérnökök,tudósok, képzettebbek a magyaroknál....stb
Illetve, bizonyos hírek túlhájpolása.
Például, valami színész ellenzi a melegházasságot, vagy xy politikus azt mondta rossz a multikulti.
Ők általában negatív reklámot kapnak.
# 6/8 Időpont ma 01:47
"És érdekes módon nem is a jobboldali média szokott folyton gyíkemberezni sem."
Tényleg nem :-D
Kérdező:
Azért mert egybitesek, és valakit gyűlölniük kell. Én megértem őket, ebben nőttek fel. Gyűlölni kellett a kulákot, a nyugatot, a szomszéd malacát, az egyetemistákat, az "ellenforradalmárokat", satöbbi. Most egy ideig csak a cigányokat meg a zsidókat lehetett utálni, de az se kormány szinten ment. Úgyhogy meg kellett szavazni valakit, aki nagyon sokakat gyűlöl, nehogy véletlenül megint ne legyen kit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!