Mire számíthatunk ezzel az egész menkültüggyel kapcsolatban, milyen következményei lesznek?
Nem félek.
Csak az elenyésző szó nem fut ki a számon :)
Tudod a világ nem fekete és fehér.
De remélem, mikor a Magyar Gárda vonult, ugye akkor is ilyen kis objektív és statisztika gyártó voltál?
Vagy akkor jogos volt a tömeghisztéria? :)
"Magyar Gárda nem érdekelt,"
Az szinte gondoltam.
Valahogy ilyenkor a libsik(mikor feldobom a Gárda témát), hirtelen váltanak, a megmondóemberekből, mindenbe beleszóló, mindenhez értő személyekből passzív hallgató lesz, sőt, nem is érdekli őket.
Nem is átlátszó :D
De nyugi, nem te vagy az első, akit pofára ejtek vele.
Minden "független" és objektív liberális beszívja.
Kedves 49%-os. Légy szíves sajátítsd el a szintagmáktól bonyolultabb gondolati egységek értelmezésének képességét.
A sörpocak nem azt írja, hogy nem nagy cucc önmagában, ha a terroristák megölnek pár száz embert. Arra próbált kilyukadni, hogy a terrorizmusban meggyilkolt néhány száz ember súlya el fog törpülni, ha az egyébként jórészt a terroristák által felhergelt helyiek és a menekültek elkezdik halomra gyilkolni egymást.
Innentől kezdve az előbb említett válaszoló lényegében ugyanazt mondja amit te: a terrorizmus hatása jelentős, hiszen a vérengzés előfeltétele az, hogy a helyiek terrorizálásával felhergelik a lakosságot. Te mégis kiforgatod a szavait és oldalakon keresztül támadod, ezzel ellopva a show-t a kérdezőtől, aki nem erre volt kíváncsi.
Kérlek ne!
Sörpocak az előbb már jól bemutatkozott, szal nem kell a rizsa arról, hogy ő mit is akar mondani.
Az meg elég fura, hogy
1. Friss a regisztrációd, szinte ropog és ennek ellenére belefutottál egy tegnapi kérdésbe, ami valszeg már messze nincs a főoldalon, hanem valahol az 5-6 oldalon van.
2. Fogalmazás stílusa ugyan az, neked is, neki is.
3.Kb már ezer ilyenbe futottam bele, hogy vita közben, vagy a végén megjelent egy friss regisztrált , aztán addig bohóckodtunk, hogy kiderült, mindhárom mögött egy ember van:)
Szal nem csodálkoznék, ha Sörpoci lennél te is:)
Ilyen ez:D
Hűha :D
Nem tudom minek tudjam ezt be...enyhe paranoiának, vagy rossz tapasztalatoknak :)
Egyébként pedig ha ennyire biztos vagy ebben, akkor jelezd a moderátoroknak, ők majd eldöntik.
Nekem aztán mindegy, aki elég régóta van az oldalon, tudja miről beszélek.
A moderátorok meg honnan tudnák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!