"- Merkel nem írt ki minket, viszont szándékosan elköveti azt a hibát (háttér nagyhatalmak nyomására?), hogy nyilatkozatával Európába "csalogatja" a bevándorlókat, akik POTENCIÁLIS veszélyforrást jelentenek. (terrorveszély, gazdasági hanyatlás: ezt most hadd ne magyarázzam)."
Egyedül a szíriai menekültek befogadásáról tett ilyen nyilatkozatot, semmi mást. A gazdasági hanyatlást meg terrorveszélyt ne is magyarázd mert nettó ostobaság mindkettő.
"- Állítólag (összeesküvés elmélet) az egész hátterében az USA befolyásos (zsidó) milliárdosai állnak, mert érdekükben áll tönkretenni Európát."
Hát persze, tegyük tönkre az egyik legnagyobb gazdasági partnerünket, attól olyan jó lesz a mi gazdaságunknak. Komolyan gondolkodtok néha?
"- A gazdasági bevándorlók nagy része képtelen az integrációra és haszontalan a társadalmunk számára."
Nettó hazugság.
"- Félő, hogy a jövőben Európa iszlamista vallásúvá válik, a lakosságára rákényszerítik a saját vallásukat, törvényeiket, szokásaikat amit én személy szerint nem szeretnék. "
Ilyen nem is fog történni, igazán befejezhetnétek már az ostoba rettegést.
"A válasz 55%-ban hasznosnak tűnik." Azt hiszem a többség ugyanazt gondolja mint én. Tőlem teljesen függetlenül.
Tehát azt állítod, hogy a közelmúlt eseményeihez nincs semmi köze a bevándorlókhoz (nem a menekültekre gondolok). Én sem azt írtam, hogy a 6 éves kis Ahmed és édesanyja veszélyt jelentenek ránk. Mi van azokkal a fiatal férfiakkal, akik család nélkül, rokonok nélkül jönnek be az EU-ba? Gondolom hallottál már arról, hogy korábban Görögországnál foglaltak le fegyvereket, amiket migránsok próbáltak a tengeren keresztül becsempészni. Ha Merkel azt nyilatkozta, hogy csak a szíriai menekültek jöhetnek No-ba, akkor mit keresnek ott a gazdasági bevándorlók más országokból, miért nem szűrik őket a határon??? Ki ösztönözte őket arra, hogy útra keljenek az Eu-ba??? Direkt odaírtam , hogy: "POTENCIÁLIS" veszélyt jelentenek. Úgy néz ki ezt nem sikerült megérteni. Gazdaság: Hasznosak a menekültek? Nem. Integrálódnak? Nem. Eltartjuk őket? Igen. Ezen nincs mit magyarázni. Gazdasági partnerek: nem az USA-ról írtam, hanem az ott élő befolyásos "üzletemberekről". Hogy mi fog történni 10-20-50-100 év múlva Európával azt sem én, sem te nem tudod, és beleszólni sem tudunk, de te sem szeretnéd ha "eltűnne" Európa ugye?
Végezetül: én kifejtettem a véleményem, ellentétben veled, aki csak annyi tud írni: "nettó ostobaság" "gondolkodtok néha?" "ilyen nem lesz"
Esetleg, ha kifejtenéd... nem kötelező, azt is megértem ha nem megy.
Ajánlom németül tudók figyelmébe:
10.28.
Hát igen, a kis Ahmed majd 10 év múlva lesz potenciális veszély.
Nem kell más helyén integrálódni, vagy akármicsinálni, maradjon mindenki a saját helyén. vívja meg a saját harcát, védje meg a saját földjét.
Mi meg ne adjuk ingyen, propagandára a magunkét, amiért a déd-ük-szép-ősapáink megszenvedtek.
39-es válaszoló
Idézd a videót egy bármelyik főáramlatú médium által használt youtube-csatornának a videója alá, ahol Kennedyvel foglalkoznak.
Ha sikerül, fizetek Neked egy karton ásványvizet az általad kiválasztott márkával. Csak adj egy posta címet privátba, ahova küldhetem.
De csak akkor, ha pontosan a fenti sorokat idézed, mást nem írsz, egy betűvel se többet. A videólinket, a mellette lévő időpont kiegészítést,a felette levő címet és a hat sort ami alatta van azt másolhatod.
A hozzászólást annak is látnia kell aki nincs a profiloddal bejelentkezve.
A választott videó ne legyen egy hétnél régebbi.
Zoli, nem kérek ásványvizet. Nem tiszta számomra, hogy miért kellene egy hetesnél nem régebbi videót mellékelnem egy 53 évvel ezelőtti eseményről :-)
Egyébként a végzetes lövés nem is jöhetett a sofőr felöl...
Olvasgass egy kicsit:
Ez az egyik hozzászólásomban is linkelt Zapruder-film vágott változata.
A középső utasok feletti bukóivnél véget érnek a képkockák.
Jobban láthatóak a kocsi középső és hátsó részén zajló események, viszont az első két ülésben ülők nem látszanak.
Az általad linkelt filmen hiányzik a szélvédő és a vezető oldali tükör, ezek az eredeti felvételen szinte végig láthatóak a merénylet bekövetkeztekor.
Kitűnően látszik, ahogy a kormányzó hátra és a neje oldalra fordul a lövés pillanatai előtt.
A fizika törvényei szerint az elnök feje és teste felfelé és hátra billen amikor lövés éri, ez is jól látható.
Az általad linkelt filmet láttam már sokszor.
A konteós oldalt ismerem, de a konteók nem foglalkoztatnak.
Olvastam a két cikket még régebben, az index-cikket most olvastam át.
46-os válaszoló.
1 éves Kennedy-videót is kereshetsz.
Az ajánlat áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!