Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Merkel miért nem látja, hogy...

Merkel miért nem látja, hogy kiírt minket?

Figyelt kérdés

2016. júl. 23. 17:53
1 2 3 4 5
 31/50 Fricu1 ***** válasza:
29%

Minden elismerésem Zoli összefoglalójához.A magam részéről visszább mentem volna az időben, hogy jobban érthetőek legyenek az igazi mozgatórugók.

Említettem volna a szabadkőműveseket, de nem hagytam volna ki a bölcseinek jegyzőkönyvét sem. Az 1900-as évek elején keletkezett irományban mindez le van írva, mind egy megvalósítandó terv lépései. Ma is vitatkoznak, hogy csak egy ócska hamisítvány-e? De attól még minden szava tökéletesen leírja az azóta történteket!

Más:

Merkel és a többi nyilván tudja mit csinál. Nem hülyék (na jó, azért van köztük bőven), hanem , , akiket megvettek kilóra.

A menekültek ellenőrzése:

Milyen apparátus (legyen Európa-szerte 10000 ember munkája) lenne képes ellenőrizni másfél millió embert évente? Ne komolytalankodjunk már.

És hogyan ellenőriz és mit? Még a nevük sem igaz. Hogy kérhetnének adatokat mondjuk Afganisztántól, mikor ott nincs aki tudna vagy akarna válaszolni? Nincs közigazgatás, nincs állam, nincs semmi. Vagy Szíria, vagy Afrika.

Vicc.

Európa béna, még azokkal az adatokkal sem tud mit kezdeni, amik a rendelkezésére állnak.

A liberalizmus nem engedi, hogy éjjel üssenek rajta a terroristán, mert neki jogai vannak.

Napi 5 órát felügyelet nélkül tölthet még az a terrorista is, akinek a lábára megfigyelő került, mert neki jogai vannak.

Semmit nem tehetünk a hazatért kiképzett terroristával, mert neki is vannak jogai.

Nekünk többieknek, potenciális és valódi áldozatoknak nincsenek.

A terrorista mindig nyert helyzetben van. Aki kész feláldozni az életét, az ellen semmit nem lehet tenni, ő mindenképp nyer. A kérdés csak az, hogy 30 vagy 300 áldozata lesz.

A fejlett világ amúgy megérdemli. Írt Zoli az európai művészetről, kultúráról. Amiért kár lesz, ha eltűnik. Talán.

De nem ír arról a sok szörnyűségről amit elkövettünk. A egész világot kiraboltuk, kiraboljuk. Ha nem fegyverrel, mint Cortez, hát a bankokkal, mint soros.

Millió szám hurcoltuk Amerikába a , hogy dolgozzon helyettünk, most már nem akar. Pech.

Mindenütt szétvertük a fennálló rendet akár törvényes volt akár nem, de az usának nem tetszett, ennyi.

Megérdemeljük, ami van.

Én ugyan (és nyilván ti sem) nem tettem semmi rosszat - ha csak azt nem, hogy hagytuk - de a fehér európai igen.

És nem csak, és nem is elsősorban a gonosz nácikok. Pl. a demokrácia hazája anglia csinálta az első dokumentált valahol Délafrikában - ráadásul az ős-európai búrokat utalta be oda..

Európa dekadens, életképtelen, önpusztító. Mint anno a Római birodalom.

A kérdés csak az, hogy az agónia eltart-e pár száz évig, vagy 50 év alatt vége. Én az utóbbitól félek.

A világ igazi urainak minél rosszabb, annál jobb. Annál könnyebben fogadják el az emberek a jogaikat csorbító kényszert. A franciáknál már fél éve szükségállapot van, de meg is hosszabbították legutóbb.

Repülővel utazni rémálom. 1 óra repülés 10 órányi előkészület, ellenőrzés, csekkolás és a többi. Lassan gyorsabb gyalog.

És a sor végtelen. Ember ember ellen. Ha nem adsz meg egy elsőbbséget, a tag kiugrik a baseball-ütővel. Ha elsodrod az erőforrás kölkét, mert erre van kitanítva, neked esik a horda és meglincsel. A "magyar" ügyvéd meg beperel mindenkit aki nevezi a .

A háttérben valakik meg dörzsölik a tenyerüket...

2016. júl. 28. 09:10
 32/50 Fricu1 ***** válasza:

Irományom fennakadt az automata trágárságszűrő rendszeren.

Így kivettem belőle azokat a szavakat, amelyek az ellenőrző illetékesek szemét csípik.

Azért így is érthető kitalálható amit írni akartam.

Üdvözlöm a cenzor urakat.

2016. júl. 28. 09:19
 33/50 anonim ***** válasza:
8%
Szabadkőművesek, bölcsek jegyzőkönyvei... van olyan ostoba konteó amit nem szopsz be tövig?
2016. júl. 28. 09:21
 34/50 anonim válasza:
49%

"Az USA 17 ezer milliárd dollár adósságot halmozott fel, ez 3 évi nemzeti össztermékének felel meg ( GDP )."

Nem állok le minden mondatodat ellenőrizni, de ha a többi is ennyire pontos, akkor nem sokat ér a hozzászólásod.

USA GDP (2015) 17 947 millió dollár

2016. júl. 28. 10:41
 35/50 anonim ***** válasza:

Sok vegyes dolog jutott eszembe:

London polgármestere muszlim.

Rémképként él bennem az Ember gyermeke című film táborainak képe.

Fura elem, hogy az németországi iráni származású merénylő arabokra, törökökre vadászott.

2016. júl. 28. 11:22
 36/50 anonim ***** válasza:

#34 valamit elnéztél:

[link]

17 348 075 millió, az 17 348 milliárd.

2016. júl. 28. 11:24
 37/50 anonim válasza:

Igaz, billion dolláros osztású táblázatról másoltam a számot, de amit mondani akartam vele: nem háromszoros, hanem max. azonos az államadósság a GDP-vel

[link]

2016. júl. 28. 12:51
 38/50 Zoli  ***** válasza:

Igazad van 34-es válaszoló.

Kritika nélkül idéztem egy forrást, nem ellenőriztem az adatokat.

Az USA GDP-je és az államadóssága majdnem paritásban van.

Köszönöm, hogy kijavítottál.

2016. júl. 28. 23:08
 39/50 anonim válasza:

Zoli, a többit mennyire ellenőrizted?

Kennedi film digitálisan feljavított verzióján látszik, hogy semmi ilyen nem történt

2016. júl. 30. 23:39
 40/50 kriszpo ***** válasza:
70%

Röviden a véleményem (a média befolyásától függetlenül, pártsemlegesen):

- Nem minden bevándorló menekült, de minden menekült bevándorló.

- Merkel nem írt ki minket, viszont szándékosan elköveti azt a hibát (háttér nagyhatalmak nyomására?), hogy nyilatkozatával Európába "csalogatja" a bevándorlókat, akik POTENCIÁLIS veszélyforrást jelentenek. (terrorveszély, gazdasági hanyatlás: ezt most hadd ne magyarázzam).

- Állítólag (összeesküvés elmélet) az egész hátterében az USA befolyásos (zsidó) milliárdosai állnak, mert érdekükben áll tönkretenni Európát.

- A gazdasági bevándorlók nagy része képtelen az integrációra és haszontalan a társadalmunk számára.

- Félő, hogy a jövőben Európa iszlamista vallásúvá válik, a lakosságára rákényszerítik a saját vallásukat, törvényeiket, szokásaikat amit én személy szerint nem szeretnék.

A legoptimálisabb az lenne, hogy szigorú ellenőrzés mellett csak a háború súlytotta országok menekültjeit fogadnánk be, de csak addig amíg katonai szervezetek rendet nem raknak a háborús övezetekben. Majd ezután a menekülteket visszaküldeni a saját országaikba, nehogy véletlenül itt ragadjanak egy pár évtizedre, mint annak idején az oroszok.

A véleményem nem kötelező elfogadni, de érdemes végig gondolni ezeket a dolgokat, mert a mi és a gyermekeink jövője a tét. Remélem, ezzel sokan egyetértenek.

2016. júl. 31. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!