Merkel miért nem látja, hogy kiírt minket?
Senkit nem engednek át szűrés nélkül ezt a baromságot el lehetne már felejteni.
Az, hogy embereket beterelnek hamar táborokba, majd onnan, ELLENŐRZÉS UTÁN helyeznek el vagy küldenek haza egy cseppet más. Mert most ez van és erről is van szó.
2016. júl. 23. 22:48
#10 Íme a tipikus szélsőjobber reakció, azonnal őrjöngő gyűlölet mindenki iránt aki nem úgy gondolkodik mint ő.
2016. júl. 23. 23:05
szélsőjobbernek nevezel holott azt sem tudod ki vagyok...nem gyűlöletből írtam neked oh és még valami...nem habzott a szám amikor azt írtam, szóval bebuktad az örjöngős részt :)
2016. júl. 23. 23:23
Látja ő, csak olyan sokat keres vele, hogy Józsi vagy Hans élete nem igazán izgatja, őt meg védik a testőrök.
2016. júl. 23. 23:50
Gondolkozz el azon hogy egy vezető politikus hogy jutott el oda hogy meghatározza több millió ember életét.
Törtető,egoista,pénzéhes és elvtelen.
Léteznek kivételek is.
2016. júl. 24. 00:08
16/50 A kérdező kommentje:
én csak a háborús menekülteket engedném be de az akinek nincsen az országában háború azt menjen haza
Számomra érdekesen buta embereknek tűnnek a bevándorlás elleniek. Minden esetre tipikus példái az oszd meg és uralkodj elv életképességére. Igencsak elfelejtik, hogy azok az emberek legnagyobb többségében elvesztette az otthonát, veszélyben az életük. Persze, ha már ennyire padlón vannak és segítséget kérnek miért ne rúgjunk beléjük mi is. Amikor a magyarok 56-ban menekültek, mentették az életüket valahogy nem így viszonyult a világ hozzájuk. Azért a hab a tortán, hogy a többségben kormánypárti határon túli magyarok is véleményezhetnek arról, hogy ebbe az országba befogadjanak e menekültet avagy ne. Valaki nem látja, hogy ez semmi más nem mint hangulatkeltés és a valós problémák elrejtése az már vak. Nem utolsó sorban a menekültek nem ide szeretnének jönni és nem a gazdasági helyzet miatt, hanem az EU átlagot jóval meghaladó idegen gyűlölet végett. Szégyellje mindenki magát aki mondvacsinált ürügyek miatt megtagadja a segítséget a bajbajutott embertárásától.
2016. júl. 24. 12:20
#17, elfelejtetted, hogy miért bukott meg a római birodalom és amerikában miért lettek az őslakosok a kipusztulás szélére sodorva...merényletekből simán tükröződik, hogy nincs szándékukban integrálódni, ja és ez szerintem nem megoldás, hogy ide beengedjük az esetleges háborús zónából érkezőket, ott kellene rended teremteni. érvelsz még az 56-os magyarokkal akik menekültek, nem hiszem, hogy ők tartogattak táblákat felirattal "nekünk jogunk van ehhez" meg nem hiszem, hogy éhség sztrájkba kezdtek meg fenyegetőztek ha nem úgy volt valami ahogy elképzelték.
2016. júl. 24. 13:03
Elfelejted nem tógában jársz az utcán, sőt a bunkósbot sincs már a kezedben. Nagyon szélsőséges vagy sajnos, kiemelsz dolgokat ahelyett, hogy globálisan néznéd.
Próbálj FB n egy kritikát írni a Fideszre 5 perc múlva törlődik, ha valós, ha nem. Igen a magyarok nem táblával mentek ki, nem volt szükség rá, segítettek nekik, amit te elutasítasz, mert vaklaki azt sugallja aki nem ebben az országban született az nem is ember.
Más a vallása lehet egyenesen ufo aki megakar enni minket, sőt magyarokkal táplálkozik.
Hülye példákat lehet írni, de ne tedd magad nevetségessé, sokkal több a magyar bűnöző mint összességében az összes bevándorló az egész EU területén aki bűncselekményt követne el.
2016. júl. 24. 18:30
Attól mert az ember technológiailag fejlődött nem fog változni a tény, hogy milyen népvándorlások miatt rombolódtak le civilizációk, több a magyar bűnöző? akkor kik követték el az elmúlt időszakban bekövetkezett merényleteket? lehet, hogy itt élnek egy ideje de nem változik a tény, hogy bevándorlók ja és azért mert itt születtek még bevándorlók és mint ahogy látod nem éppen tudtak integrálódni, ha tudtak volna akkor nem követtek volna el merényleteket, nem én vagyok itt a szélsőséges hanem azok akik merényleteket követnek el.
2016. júl. 24. 19:09
Kapcsolódó kérdések: