Miért ekkora divat Iránt isteníteni?
Miért ekkora divat utálni Iránt?
Az is csak egy ország, ami történetesen muzulmán. Ennyi. Konkrétan semmi okunk utálni, vagy félni tőle.
Mert azon kevés ország egyike, amelyik még ellenáll a világhódítók pörölycsapásainak.
És nem vagyok jobbikos.
"Egyelőre nekik van igazuk"
Szóval a vallási diktatúra és a vele járó elnyomás, a mindent átható idegengyűlölet, és az, hogy az összes szomszédja utálja őket és fél tőlük (az arabok is), az szerinted a helyes út?
Mondjuk nem hibáztatlak, az iskolai történelemoktatás egy nagy nulla, egy szóval sem említi az iráni állapotokat, gondolom a kuruc meg nem világosít fel.
Az utolsónak van igaza.
Amúgy még a netet is cenzúrázzák... A jobbikosok annyit dicsérik, meg h bezzeg ha itt is minden olyan lenne... Hát, megnézném mit szólnátok, ha itt is olyan lenne az élet...:D
20:02 Annyit azért megsúgok, hogy "vallási diktatúra" nem létezik, és ha ismernéd a koránt vagy legalább egy cseppet az iszlámot, tudnád, hogy a jogrendszerük a koránra épül. Idegengyűlölet pedig Európában van.
Egyáltalán hogyan mertek akárkit is minősíteni, azt hiszitek, hogy ti jobbak vagytok? Én cseppet sem Istenítem Iránt, de mást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!