Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért baj a népességfogyás?

Miért baj a népességfogyás?

Figyelt kérdés
Ha az emberek nem akarnak annyi gyereket vállalni, tehát jó nekik így, a bolygónak meg pláne jobb lenne kevesebb ember, akkor miért baj, hogy a nyugati világban fogy a népesség?

2016. júl. 17. 20:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert a fejletlen, csóró 3. világbeli putrikban nem ez a tendencia megy, hanem az ellenkezője.

Az országban is azok nyomják jobban a rátát akiknek nem kellene.

Ezért baj!

2016. júl. 17. 21:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Te direkt nem vetted észre a listát amit linkeltem, hogy csak Kína annyit költ a hadseregére, mint a 3 leggazdagabb európai ország együttvéve?
2016. júl. 17. 21:58
 13/22 A kérdező kommentje:

"Te direkt nem vetted észre a listát amit linkeltem, hogy csak Kína annyit költ a hadseregére, mint a 3 leggazdagabb európai ország együttvéve?"

Mondom, a sok gonosz kínai már dörzsöli a markát. :D És te nézted a térképen, hogy mekkora Kína és mekkora a három leggazdagabb EU-ország együtt? Meg hogy hányan lakják őket? Mennyit kellett volna költeni akkor?

De most komolyan, hallottál valami titkos infót, hogy a kínaiak már fűzik a bakancsaikat, vagy mi? Valamit mondj már, mert nem tudok aludni éjjel. :D Meg arra is mondj már valamit, hogy ha eddig is nyomorogtak, eddig miért nem akartak jönni? Egyébként, ha jönnek is, attól tartok, ahhoz az USÁ-nak meg az oroszoknak is lesz egy-két szava.

Mindenesetre valahogy én nem tudom ezt a gondolatmenetet felfogni, hogy egy-két millióval kevesebben leszünk, és akkor hirtelen Ázsia, mint egy vérszomjas tigris, ráugrik Európára, és szétmarcangolja, de biztos velem van a baj. Lehet, szexualitás témában kéne kiírnom, hogy férfiak keféljetek sokat koton nélkül, nők szüljetek meg minden gyereket, mentsük meg Európát! :D

2016. júl. 17. 22:08
 14/22 A kérdező kommentje:

"Az országban is azok nyomják jobban a rátát akiknek nem kellene."

De akkor ez egy probléma, amit talán nem úgy kéne megoldani, hogy a magyarok fejéhez tartasz egy pisztolyt, hogy "Dugjatok, szüljetek".

2016. júl. 17. 22:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj hogy Europaban fogy a nepesseg hanem hogy Azsiaban es Afrikaban hihetetlen mertekben no. Ha ott is csokkene semmi gond nem lenne.
2016. júl. 17. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy ráugrik? Te írtad azt hogy india egy s.zar fejletlen ország amit európa röhögve megállítana, pedig még india is megelőz kettőt a 3 európai nagyhatalomból katonai értelemben.
2016. júl. 17. 22:21
 17/22 A kérdező kommentje:

"Ki mondta, hogy ráugrik? Te írtad azt hogy india egy s.zar fejletlen ország amit európa röhögve megállítana, pedig még india is megelőz kettőt a 3 európai nagyhatalomból katonai értelemben."

Hopp, most valami mágnesviharba kerülhettünk, mert én már nem értelek. :D Ha nem ugranak ránk az ázsiaiak, akkor minek paráztok a népességfogyás miatt?

2016. júl. 17. 22:25
 18/22 anonim ***** válasza:

ma 22:25

Azért, mert mindenki szeretne egyszer majd nyugdíjas lenni? Na várj, megpróbálom még egyszerűbben, mert látom neked ez nehéz. Nem mindegy az, hogy 1 ember tart el 9-et, vagy 5 5-öt. Ennél egyszerűbben már nem lehet. Próbáld meg feldolgozni.

2016. júl. 17. 22:45
 19/22 A kérdező kommentje:

"Azért, mert mindenki szeretne egyszer majd nyugdíjas lenni? Na várj, megpróbálom még egyszerűbben, mert látom neked ez nehéz. Nem mindegy az, hogy 1 ember tart el 9-et, vagy 5 5-öt. Ennél egyszerűbben már nem lehet. Próbáld meg feldolgozni."

Ezt eddig is értettem, és írtam is ezzel kapcsolatban, ha visszaolvasol, de eddig nem erről beszéltünk, hanem hogy egyes kommentelők már ordítva felénk rohanó vadember hordákat vizionálnak.

2016. júl. 17. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:
#19:Szerintem nem ordítva felénk rohanó,vadember hordákat vizionálnak.Egyszerűen arról van szó,hogy a 7milliárd emberből,600millió él Európában.Kína és India lakossága meg 2,5milliárd körül lehet.Ráadásul,Kínában befuccsolt az "egyke-program".Szóval,Ázsia plusz Afrika népessége folyamatosan nő.törvényszerű egy "új népvándorlás",amely már el is kezdődött és szerintem,egyre csak fokozódni fog,amikor a kínaiak "kinövik" Kínát,az indiaiak Indiát,stb. Ők egyre többen vannak,az európai emberek meg egyre kevesebben.Végülis,logikus ami történik.
2016. júl. 17. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!