Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A prűdség véget érhet valaha...

A prűdség véget érhet valaha Magyarországon?

Figyelt kérdés

A politika is felelős ezért, hogy az emberek prűdek.

Legjobb példa erre a nudizmus.A legtöbben utálják a nudistákat, még otthon sem lehetnek önmaguk, mert a szomszéd feljelenti őket "közszeméremsértését".

A közszeméremsértés, mint büntetőjogi elnevezés nem más, mint a prüdéria törvénybe iktatása, állam általi legitimációs löket.

Vagy, a közszeméremsértésre vonatkozó törvény, legitimizálja a prüdériát.

A nudizmus nem rossz és nem fertő, hanem a maga a természet tisztelete és szeretete.

Egyáltalán nem betegség, sőt egészséges.

A ruhák legyártásánál a bőrre,szervezetre káros vegyi anyagokat használnak.

A másik, a vallásosabb embereknek sem szabadna elleneznie, hiszen a bibliában is megvan írva, hogy Ádám és Éva meztelenek voltak.

2016. júl. 14. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

Ádám és Éva a Bűnbeesés ELŐTT voltak meztelenek.

Közvetlenül a bűnbeesés után viszont szégyellték meztelenségüket, és eltakarták testük alsó részét.

2016. júl. 14. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Évszázados, évezredes szokásokat nehéz lesz felülírni.
2016. júl. 14. 19:47
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Én ruhában is tudom szeretni a természetet, a pamutot jobban szeretem, mint a műszálas holmikat. Amúgy meg kérdezd majd ezt meg télen is.
2016. júl. 14. 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Voltam én is eleget nudista strandon, sanki nem akart feljelenteni. Speciel a ruháimat elrabolni igen, -- nem jött össze neki....
2016. júl. 14. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom, téged nem zavar, hogy nyáron egypár pasi mászkál meztelen felsőtesttel. Mert sokakat igen
2016. júl. 14. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:
59%

Ahogy a második írja, itt nálunk más a norma, a hagyomány. Lassan történik csak változás. Én szoktam nudizni, jártam már nudista strandon is.

Időnként tényleg nehéz a túl sok prűd ember miatt, de általában véve maximum kitárgyalnak, te leszel A nudista, viszont nem jelentenek fel. Engem láttak már szeretkezni is a természetben, és akkor se jelentett fel senki. Szóval szerintem túlreagálod. Vagy történt valami konkrét durva dolog, ami miatt így kiakadtál?

Én egy lassú, de javuló tendenciára számítok a nudizums megítélésével kapcsolatban. Elvégre nem egy hatalmas ügy, pucér testeket mindenki láthat annyit, amennyit akar.

2016. júl. 14. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Már olyan régen voltál nudista-mániás gyagya! :)
2016. júl. 14. 21:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Te lennél az első, aki elkezdene óbégatni, hogy a sok 70 éves nyanya hogy képzeli, hogy mutogatja a löttyedt idomait, meg mi az, hogy a nagypapa korú férfiak, akiknek a térdét veri a golyója, nem tudnak legalább egy klottgatyát húzni.
2016. júl. 14. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked lehet, hogy egészséges, de arra is gondolni kell, aki lát téged. A legtöbb ember visszataszítóan néz ki meztelenül. Senkinek nem esne jól, a Mari néni lógó tudodmijét, vagy a Károly bácsi csingilingijét nézni az utcán. Egy kisgyereknek tán még életre szóló traumát is okozna. Ha kivétel vagy, remek, de kivételek miatt nem kell egész közösségre érvényes törvényeket piszkálni.
2016. júl. 14. 23:31
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

A nudistákat azért utálják, amiért a vegákat meg a vaper-eket (elektromos cigit szívó arcok), vagyis azért, mert belemásznak mindenki arcába, kiírják minden egyes fórumra, hogy ők milyen egyediek meg milyen különlegesek és, hogy mindenki más mennyire közönséges hozzájuk képest.

A házmester generáció, vagyis a mindenkit kényszeresen feljelentő emberek már csaknem teljesen kihaltak, az ő virágkoruk a 60-as, 70-es évek voltak, akkor volt hatalmas divat, hogy minden triviális dolog miatt már azonnal pörgött a tárcsázó az öregasszonyok keze alatt és hívták a rendőrséget, manapság az ilyen emberek már jobbára a föld alatt vannak, a szokásaik velük együtt mentek a sírba, persze egy-két múmia még él, de a nagy részük már kihalt. Mi sem támasztja alá jobban az érvelésem a magukat szuper különleges hópihének képzelő nudistákat illetően, hogy amint valaki egy minimális kritikát is meg mer fogalmazni velük kapcsolatban, akkor az az illető azonnal prűdnek van bélyegezve, akárcsak a vegák esetben, csak épp ők gyilkosnak nevezik az őket kritizálókat. Az ilyen emberek mániája az, hogy azt képzelik, hogy őket mindenki el akarja nyomni, holott a valóság az, hogy egy grammnyi elnyomást se kapnak, csupán rohadtul irritálja az embereket, hogy egy nudista/vega/vaper megjelenik a semmiből és nekiáll arról beszélni, hogy ő milyen egyedi meg mennyire progresszív és, hogy a sok csökönyös őstulok mennyire el akarja nyomni őket. Az ilyen embereket mindenki utálja és nem, nem az életmódjuk miatt, hanem azért, mert az életmódjukat szó szerint belenyomják mások képébe és ódákat zengenek arról, hogy ők mekkora császárok és, hogy mindenki más lehúzhatja magát.

2016. júl. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!