Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná szépen,...

Valaki elmagyarázná szépen, részletesen, hogy ha Soros-bérenc vagyok az mit jelent?

Figyelt kérdés

Mindenhol megkapom, és nem értem.

27 évesen hogy lehetek Soros-bérenc? Vagy hová menjek, hogy az lehessek (tudom, anyámba, de azon kívűl?). A bérencek szoktak pénzt/juttatást kapni. Jól jönne, mert még nem jött meg a fizum.

Most komolyan!

2016. júl. 4. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

átvitt értelemben vagy bérenc (ha ezt mondták rád)

szóval a fizut ne várd :)

2016. júl. 4. 19:28
 2/12 A kérdező kommentje:

Jól van...

Reméltem, itt is akad egy pár Soros-bérenc, hátha csak regisztrálnom kell valahova, és ha szabad gondolkodásról, vagy emberséges viselkedés fontosságáról, gondolkodásra; valós összefüggések keresésére, információ szűrésre buzdítok valakit szóban vagy írásban, akkor kapok valami kupont legalább.

De akkor ne reménykedjek?

2016. júl. 4. 19:45
 3/12 anonim ***** válasza:
10%
Amig nem irod meg, hogy milyen véleményeidre reagálnak (kik?) igy, addig honnan tudjuk? Persze találgatni lehet, de miért tennénk?
2016. júl. 4. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

Velem is ugyanez a helyzet, csak engem Putyin-bérencezni szoktak.

De azt mondjuk általában azért, mert szerintem Putyin nem a megtestesült patás ördög.

2016. júl. 4. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Azt jelenti, hogy valószínűleg mondtál egy vitában egy értelmes érvet, amire csak a személyed ellehetetlenítésével tudtak reagálni.
2016. júl. 4. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Általában akkor kapja ezt az ember mikor a másik félnek nincs érve, valószínű túl nyugati dolgot hoztál fel amire ezt válaszolták mert normális dolgot nem tudtak mondani csak könnyebb nekik provokálni és beszólni.
2016. júl. 4. 20:15
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát nagyon elgondolkodtam...

Meg utána olvastam Soros munkásságának is, és nem értem, hogy hogy lehet olyan érzelmi töltettel mondani/köpni ezt a vádat a másikra, mint mondjuk azt, hogy "hülye náci".

Vagy Soros gyilkolt is, csak arról nem írnak?

2016. júl. 4. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, mennyire volt szándékos ez a szarkasztikus stílus kérdező, de zseniális!! :D

Egyébként, ahogy írták már, ha egy vitában elfogynak az érvek, intelligencia meg nem is volt, akkor jönnek a következő "érvek": zsidó, cigány, libsi, náci, fasiszta, b-zi, homofób, hazaáruló, magyargyűlölő, migránsimádó, Orbán bérenc, zsidóbérenc, Soros bérenc, stb. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Szokott még valaki mással találkozni?? :D

2016. júl. 5. 08:08
 9/12 NPéter899 válasza:
37%

vicc : Ne menj olyan helyre ahol ismernek.

komoly:

Soros bérenc: A bal liberális világot visszaállítani akaró volt kommunista gyülekezet.

2016. júl. 12. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
20%

Értelem szerűen, ha van valami szobisztika-buzológia diplomád, akkor a soros szervezetekhez küld be az önéletrajzod!

A Liberálisoknál és a TEV-nél biztosan fizetnek az aktivistáknak is.

Közvetve pedig a Magyarországi Symbolikus Nagypáholy tagjaként lehetsz gazdagabb.

2017. febr. 18. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!