Tényleg vannak akik politikai okok (Orbán is szereti a focit) miatt nem drukkolnak a magyar focicsapatnak?
Ha van itt ilyen akkor írjon, mert ezt tényleg nehezen tudom elképzelni. Gondolom Orbán szereti a rántott húst is, szóval akkor azt sem eszik? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Nem viccből kérdem. A kérdés komoly.
A Magyar válogatott siker sorozata csak és kizárólag Dárdainak Storcknak a lelkes és jólfelkészült játékosoknak és a nekik szurkolóknak köszönhető.
Orbán a feje tetejére is állhatott volna ha ezek az emberek nincsenek, úgyhogy nemkéne a dicsőséget elvenni a Magyar válogatottól mert ők harcoltak meg érte és nem orbán.
14.57.
Semmi köze nincs a focinak meg a kórházaknak egymáshoz.
Mindenütt másutt is a kórházban meghalt emberek FELE -óvatos becslések szerint- a kórházi ápolásba hal bele. félreadagolásba, mellékhatásokba, műhibákba, tüdőgyulladásba.
Csak másutt tusolják, elfedik, csak erőszakos, perelő családtagok miatt derül ki.
15.01.
És vajon kik írják az Orbánt dicsőítő hozzászólásokat?
Azok, akiknek érdekük, hogy hivatkozni lehessen rájuk.
Ez a névtelen hozzászólások előnye. Írhatom, hogy szupermodell vagyok, Rátóton lakom, és mindennap rántotthúst eszem ebédre amellett, hogy OV személyesen nekem tette rendbe a magyar focit. Még nevet is írhatok hozzá, hogy én vagyok a Kis Virág.
15.12.
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen tehetséges jósok, jövőlátók hol voltak 2002-3-ban.
Holvannak a gazdasági válságok, földrengések, tömeggyilkolások előtt.
Mert ott kéne szólni, hogy vigyázzunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!