Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg vannak akik politikai...

Tényleg vannak akik politikai okok (Orbán is szereti a focit) miatt nem drukkolnak a magyar focicsapatnak?

Figyelt kérdés

Ha van itt ilyen akkor írjon, mert ezt tényleg nehezen tudom elképzelni. Gondolom Orbán szereti a rántott húst is, szóval akkor azt sem eszik? Vagy hogy kell ezt elképzelni?

Nem viccből kérdem. A kérdés komoly.

2016. jún. 23. 14:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
85%
Hát elég nagy baj, ha valaki a magyar foci sikereit összeköti a politikával. Én akkor is szurkoltam nekik, amior Gyurcsány szétlopta az országot, és most is. Az ilyen emberek hát... ilyen köpönyegforgatók. 100 forintért az anyjukat is eladják.
2016. jún. 23. 15:59
 32/39 anonim ***** válasza:
29%
Csak éppen Gyurcsánynak semmi köze nem volt a focihoz, Orbánnak meg közben az az élete.
2016. jún. 23. 16:07
 33/39 anonim ***** válasza:
#30:"Pedig aki ide ír,az már nagyon elvetemült".Hát,akkor üdv a "klubban"!
2016. jún. 23. 16:09
 34/39 anonim ***** válasza:
Sőt, az ellenfélnek való drukkolás a szokás némelyeknél, meg a magyarok kieséséért rimánkodnak. (Nekem egyébként érdektelen a foci teljesen, de akkor is legalább most sikerült nekik valamit elérni.)
2016. jún. 23. 17:07
 35/39 Koplárovics Béci ***** válasza:
Én csak annyit mondok, hogy az utóbbi legalább 10 évben ennyi ember még nem állt ki valami MELLETT, mint most a válogatott mellett. Legyen az bármilyen bajnokság, világbajnokság, vagy olimpia, és ott bármilyen eredmény, akár győzelem is. Például a vizilabda-válogatott olimpiákat nyert, és nem volt ennyi ember együtt, hogy kifejezze, hogy mellettük áll. És szerintem ez jó, és fontos, hogy ne csak valami ELLEN legyen képes összegyűlni többezer ember, a kisebb-nagyobb közösségekről nem is beszélve.
2016. jún. 23. 19:02
 36/39 anonim ***** válasza:

A Magyar válogatott siker sorozata csak és kizárólag Dárdainak Storcknak a lelkes és jólfelkészült játékosoknak és a nekik szurkolóknak köszönhető.

Orbán a feje tetejére is állhatott volna ha ezek az emberek nincsenek, úgyhogy nemkéne a dicsőséget elvenni a Magyar válogatottól mert ők harcoltak meg érte és nem orbán.

2016. jún. 23. 19:15
 37/39 anonim ***** válasza:
47%

14.57.

Semmi köze nincs a focinak meg a kórházaknak egymáshoz.

Mindenütt másutt is a kórházban meghalt emberek FELE -óvatos becslések szerint- a kórházi ápolásba hal bele. félreadagolásba, mellékhatásokba, műhibákba, tüdőgyulladásba.

Csak másutt tusolják, elfedik, csak erőszakos, perelő családtagok miatt derül ki.

2016. jún. 24. 15:12
 38/39 anonim ***** válasza:

15.01.

És vajon kik írják az Orbánt dicsőítő hozzászólásokat?

Azok, akiknek érdekük, hogy hivatkozni lehessen rájuk.

Ez a névtelen hozzászólások előnye. Írhatom, hogy szupermodell vagyok, Rátóton lakom, és mindennap rántotthúst eszem ebédre amellett, hogy OV személyesen nekem tette rendbe a magyar focit. Még nevet is írhatok hozzá, hogy én vagyok a Kis Virág.

2016. jún. 24. 15:19
 39/39 anonim ***** válasza:

15.12.

Én csak azt nem értem, hogy az ilyen tehetséges jósok, jövőlátók hol voltak 2002-3-ban.

Holvannak a gazdasági válságok, földrengések, tömeggyilkolások előtt.

Mert ott kéne szólni, hogy vigyázzunk!

2016. jún. 24. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!