Tényleg vannak akik politikai okok (Orbán is szereti a focit) miatt nem drukkolnak a magyar focicsapatnak?
Ha van itt ilyen akkor írjon, mert ezt tényleg nehezen tudom elképzelni. Gondolom Orbán szereti a rántott húst is, szóval akkor azt sem eszik? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Nem viccből kérdem. A kérdés komoly.
"Igen.
Nézd meg az Origon a "köszönjük neked, Orbán Úr!" kommenteket."
Ezek beteg emberek, ilyenek a fidesz szavazók, levannak oltva redesen.
"2010 elõtt virágzó hiper szuper egészségügy volt várólisták nélkül. Az orvosok és nõvérek a mostani fizetésük négyszeresét keresték."
Ja, értem. Ha 2010 előtt is elcseszett volt, akkor semmi baj, ez a természetes.
Tudod mi a legnagyobb probléma Magyarországon? A hihetetlen mértékű igénytelenség.
Tehát, ha jól értem. Azért drukkolnak egyesek a magyar csapat ellen, mert szar az eü rendszer. + felépült több stadion.
Ha már stadion és eü. Úgy tudom most kórházak is fognap épülni (valami szuperkórházakról hallani), szóval talán ott is lesz változás. Azt elismerem, hogy talán a sorrenden lehetett volna változtatni. Előbb a kórház utána a stadion. De ez számomra nem magyarázza meg miért drukkol valaki a magyar csapat ellen.
Senki nem drukkol a magyar csapat ellen.
Orbán ellen drukkolnak.
Bár igazából teljesen mindegy, mert ha mondjuk kiestünk volna a selejtezőn, akkor meg az lett volna, hogy nem építettünk elég stadiont, azért vesztettünk, szóval még több stadion kell, hogy végre mi is jók legyünk.
Szóval mindenképpen bukta. :D:D:D
a 24 es szerint a jó foci miatt épül a stadion a 29 szerint meg a stadion miatt jó a foci.
Mármint, szerintük Orbán ezt mondja. Pedig aki ide ír az már nagyon elvetemült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!