Egyes, plusz az emléknap az iskolákban, nem tudom, az mire esik, meg a nemzetközi és hazai élet menete, stb. De ezeken kívül is számtalan cikk foglalkozik a témával és említi meg. Nyilván a világot uraló (háttér)hatalom a magának kedves témákat erőlteti az emberekre.
2016. jún. 22. 20:19
12/17 anonim válasza:
11
"erőlteti az emberekre"
Kényszerít valaki, h részt vegyél a menetekben, elolvasd az erről szóló cikkeket?
2016. jún. 22. 20:28
13/17 Andizsuzsi válasza:
Az élet menete az emléknaphoz kötődik, nem attól független. Az iskolákban szintén az emléknapon van megemlékezés, már ahol egyáltalán van.
2016. jún. 22. 20:44
14/17 anonim válasza:
Én sem tudom miért folyik még a csapból is a holokauszt. De már lassan kezd unalmas lenni hisz 8 ezer zsidónak fizetünk kb. havi 300 ezret fejenként kárpótlást. Holott én egy árva Ft-ot sem kaptam azért amiért túléltem a kommunizmus amit valljunk csak be egy kicsit keményebb volt mint a holokauszt amire törvény kötelez, hogy minden egyes részletét elhidd. 6 millió holokauszt áldozat 100 millió áldozat a kommunizmusban. Aztán még is csak a holokausztról tudnak beszélni. Ja mondjuk zsidók nélkül meg soha nem lett volna kommunizmus országunkban a zsidó 3-as fogat pusztított úgy becézték őket rákosival az élen.
2016. szept. 5. 21:19
15/17 Andizsuzsi válasza:
"8 ezer zsidónak fizetünk kb. havi 300 ezret fejenként kárpótlást. "
Erre adnál valami forrást?
A válaszod többi része minősíthetetlen.
2016. szept. 5. 21:22
16/17 anonim válasza:
"Kárpótlás a holokauszt budapesti túlélõinek - Mazsihisz
www.mazsihisz.hu/vakbarat.php?nid=26
A náci üldöztetés utáni kárpótlásokkal foglalkozó Claims Conference 12 millió eurót juttat a holokauszt budapesti túlélõinek" Magyar közlönybe meg van egyszer 2*50% emelés is ha megkeresed. Ami havi 150 ezer volt az emelték annyival így jön ki a 300 ezer. Ezen kívül meg csak ömlik hozzájuk a pénz.
2016. szept. 6. 13:36
17/17 anonim válasza:
Azért mert elég sok a szar fasiszta manapság is köztünk.
Akinek nem tetszik az arra gondoljon, hogy a túlélők egyben MAGYAROK is. Tehát olyan honfitársaink akikkel nem hiszem, hogy bárki szívesen cserélne pár ezer euróért. Vagy valakinek megérne annyit apja, anyja , testvére, gyerekeitől való elszakítása majd pár méterre tőlük gázkamrában való kivégzése?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!