Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A holokauszt tagadók mivel...

A holokauszt tagadók mivel tudják indokolni hogy ez nem történt meg?

Figyelt kérdés
Az "ez"-en a holokausztot értem,csak hát szóismétlés tudjátok...
2016. márc. 10. 06:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%

A holokauszt tagadás legtöbbször nem a holokauszt tagadásról szól. A holokauszttagadó általában a rengeteg holokausztra való utalástól sokall be és ezek elvi alapját akarja megkérdőjelezni, de annyira tele van a hócipője, hogy minél tapintatlanabb akar lenni és az egész gyűlölt toposzt fel akarja rúgni. Ezért nem azt mondja, hogy "A holokauszt ténye ebben az esetben irreleváns..." vagy hogy "Hagyjanak engem békén a holokauszttal, mert nekem semmi közöm hozzá...", hanem jól letagadja az egészet.

Aztán jól lecsukják, mert szólásszabadság van.

2016. márc. 10. 06:47
 2/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
36%

A "holokauszt-tagadás" erősen csúsztató kifejezés. Szerintem azt senki sem kétli, hogy ne szállítottak volna szervezetten embereket táborokba. Még azt sem nagyon tagadják, hogy ott nem haltak meg emberek.

A "tagadók" legfeljebb a matematika és fizika segítségével hívják fel a figyelmet bizonyos dolgokra, hogy mi az ami nem úgy történhetett, amit hivatalosan kötelező állítani. Eleve az furcsaság, hogy a történelemnek egyetlen egy pontja van, amiről ha nem a kötelezőt mondod, akkor megbüntetnek.

2016. márc. 10. 07:03
 3/20 anonim ***** válasza:
31%

Veszelyes vizeken evezel kerdezo.

Elofordulhat hogy 3 evig gondolkodhatsz csendesen azon hogy mi a valasz a sajat kerdesedre :)

Megeri ?

2016. márc. 10. 07:19
 4/20 anonim ***** válasza:
21%

neked 5-ös meg nem erősséged a kérdésre való válaszolás.

3-as megválaszolta egyébként.

2016. márc. 10. 08:06
 5/20 anonim ***** válasza:
6%
5ös nem érti.Lehet utàlni a jobbereket de jogilag érted miről van szó ember?
2016. márc. 10. 08:14
 6/20 HengerR ***** válasza:
13%

Bár nem tagadom, hogy megtörténhetett a holokauszt azért gondolkodásra ad okot, hogy nem lehet az emberek véleménye ebben az esetben más mint a hivatalos verzió. Elég szép kis összeesküvés elméletet lehetne kerekíteni a kérdés köré...

Az viszont tény, hogy más népírtásokról szabadon lehet véleményt formálni. Ezzel ellentétben ha valaki erről próbál a hivatalos verziótól eltérő módon beszélni/érvelni az megütheti a bokáját.

2016. márc. 10. 09:01
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

Ó, egész szakirodalmuk van, hozzá nem értő embert simán meg is lehet győzni vele, mert ésszerűnek tűnik.

Az persze nem zavarja őket, hogy már ezerszer megcáfolták minden kijelentésüket, attól még mantrázzzák, hogy józan paraszti ésszel is belátható, hogy "abban a formában nem történhetett meg"

2016. márc. 10. 09:02
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

A tortelmet a gyoztesek irjak, nemetorszag elveszitette a haborut.

Azt sokan nem tudjak, hogy a holo-t minden orszagban "maskepp adjak elo".

Izraelben pl a hivatalos verzio szerint hitler nem olt zsidokat.

2016. márc. 10. 10:36
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Számomra semleges a téma (pedig zsidó származású vagyok). Annyival tudom "igazolni" a dolgot, hogy nagymamám gyerekként látta amikor a nácik pakolják be borsod megyébe a vagonokba a zsidókat. Állítása szerint az egyik náci még a fegyvert is ráfogta, mert kukucskált.(előzőleg mindenkit lezavartak a pincébe)
2016. márc. 10. 11:09
 10/20 anonim ***** válasza:

10-es ez csak azt mutatja, hogy normális ember vagy.

Aki ebből még mindig "hasznot" akar húzni, az nem normális és elég megvetendő.

2016. márc. 10. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!